![]() |
#101 |
Guest
|
![]()
True Crime
JEsli ZaaKtywowac Kod Wpisz Go Na Początku Gry Na TabLicy Rejestracyjnej Kody: M1K3 - commando HAWG - rowerzysta TFAN - gangster B00B - kobieta punk JASS - osioł TATS - wytatuowana kobieta PHAM - rzeźnik MNKY - facet punk BRUZ - bokser J1MM - zwłoki FATT - oficer policji P1MP - alfons MRFU - azjata 5WAT - S.W.A.T. B00Z - włóczęga PIMP - alfons B1G1 - twój szef ROSA - twój partner HARA - robotnik - azjata FUZZ - oficer Johnson HURT_M3 - twój partner w bieliźnie |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Sorry ale uwarzam że to jest beznadziejny temat ale nie do końca bo jak pisze jak by ktoś chciał ale głupie jest żeby naprzykład dać kody do gier kturych nikt nie potrzebyje ( znaczy wiecie o co mi chodzi )
ale podam dwie stronki kture mają durzo kodów do wielu gier ![]() ta stronka najbardziej mi się podoba a tu jest naprawde wiele kodów ... |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
A ja uważam że ten temat jest jak najbardziej spoko. Ale racja że niech ktoś pyta i wtedy podajemy mu kod.
|
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
czy ktos ma kody doalien nations 2
|
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
ma ktos kody do thps underground 2??
|
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
happyland X-mas edition:
w Menu jest pozycja"password". wpisujesz tam hasła bez spacji i malymi literami: haxe-canttouchme= bossowie i kolce nie mogą ci nic zrobic( UWAGA!! JESLI UZYJESZ TEGO KODU, UWAZAJ NA "GŁĘBOKIE" KOLCE, BO JAK W NIE WPADNIESZ, MUSISZ WYJSC Z GRY) haxe-opensesame= wyjscie jest otwarte haxe-fullcapacity= mozesz uniesc na raz 10 happylandersow haxe-splitseconds= masz nieograniczony czas haxe-gohomebaddie= nie ma na planszach bossow |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
thps underground 2
Kody do gry: Podnosi Stats do 10: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, V, B, C, V, strzałka do góry, strzałka w dół. Turbo Mode: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: dół, C, V, prawo, góra, B, dół, C, V, prawo, Up, B. Chudy Skater: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, spacja, spacja, spacja, C, spacja, spacja, spacja, spacja, C, spacja, spacja, spacja, spacja, C. Gruby Skater: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, spacja, spacja, spacja, lewo, spacja, spacja, spacja, spacja, lewo, spacja, spacja, spacja, spacja, lewo. Licznik Full: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, V, B, B, góra, lewo, V, C. Jetpack Mode: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: góra, góra, góra, góra, C, V, ,góra , góra, góra, góra, C, V, góra, góra, góra, góra. Zatrzęsie ekranem, wtedy wróć do gry. Blood Mode: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: prawo, góra, C, V. Cheat Mode: Zatrzymaj grę (pause), przytrzymaj na klawiaturze numerycznej 7 i naciskaj: spacja, spacja, spacja, C, V, góra, dół, lewo, góra, C, V, spacja, V, B, spacja, V, B. Zatrzęsie ekranem. Następnie wybierz "End Run" opcje z pause menu. Wszystkie cheaty, FMV, skaters będą odblokowane. |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
Ma ktoś kody do Black and White 2?
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Kto zna kody do gry Roller Coaster Tycoon 1 to piszcie !!!
|
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
ok wiec czas na mnie... mam Herosów 3 i wszystkie dodatki min: the shadow of dead... mam kody... tylko jak włańczam tab i wpisuje to pokazuje sie :
Player: NWC...... co mam zrobic aby poprawnie działały??? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|