Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.11.2004, 14:02   #91
apes666
Guest

Domyślnie

A jest jakaś opcja w nocy - zabierz skradzionego gnoma ?? a czy ten gnom jest widoczny w ogródku złodzieja lub złodziejki ?? sorry, ale nie zrozumiałam za bardzo tego co napisałaś :/ a może te simy same idą do złodzieja, nie trzeba ich namawiać ??

Ostatnio edytowane przez apes666 : 01.11.2004 - 14:05
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.11.2004, 15:42   #92
blondie89
Guest

ThumbsUp

jak moja simka byla w iazy, tez wszystko bylo ok. No, poza tym, że dwa razy zwymiotowała no ale do kibelka.... mąż jej potem tylko nos zatykal, bo nie chcial sprzatnąć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 16:17   #93
Diffy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał blondie89
jak moja simka byla w iazy, tez wszystko bylo ok. No, poza tym, że dwa razy zwymiotowała no ale do kibelka.... mąż jej potem tylko nos zatykal, bo nie chcial sprzatnąć
Mi jeszcze nigdy nie wymiotowali nawet jak byli w ciąży....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 17:51   #94
Lillian
Guest

Domyślnie

Do mnie przyjechał ten dyrek,Kajetan Kwiatek.Wysiadł ze swego wozu,spojrzał na ten burdel w ogródku (miałam małe dziecko i chciałam je nauczyć korzystać z toalety,no i,że mi się nie chciało sprzątać kibli,kupiłam ich z dwadzieścia,no i wszystkie zapaskudzone.) powiedział,że ta rodzina nie powinna mieć nic do czynienia z tak poważną instytucją.Wsiadł do wozu,a gdy chciał odjechać,jego wóz się "przetranswormował" i wyszedł mutant z ośmioma drzwiami i kołami.szkoda że screena nie zrobiłam,ach..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2004, 18:48   #95
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał apes666
A jest jakaś opcja w nocy - zabierz skradzionego gnoma ?? a czy ten gnom jest widoczny w ogródku złodzieja lub złodziejki ?? sorry, ale nie zrozumiałam za bardzo tego co napisałaś :/ a może te simy same idą do złodzieja, nie trzeba ich namawiać ??
nie, nie... po prostu nocą, jak czas Ci przyśpiesza, bo wszyscy śpią, to nagle zwalnia i widzisz jak Twój sim wstaje i wychodzi (w poleceniach ma to "odbij gnoma")... sama nie możesz wywołać tej opcji, pojawia się samoczynnie.
I nie, nie widać tego gnoma w ogródku złodzieja.
Jest to po prostu wydarzenie z Twojej parceli.

edit:
aha, nie jestem pewna, czy ta opcja nie pojawia się wylącznie przy włączonej "wolnej woli".

Ostatnio edytowane przez rainne : 01.11.2004 - 19:06
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.11.2004, 20:46   #96
bandito
Guest

Domyślnie

CO O JUŻ TYLE MUSIAŁEM PRZECZYTAĆ CAŁY TEMAT W GŁOWIE MI SIĘ KRĘCI :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.11.2004, 17:32   #97
Roxi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Adziczka
tak, najczęściej gdy ma złe oceny i gdy np.
Będzie bardzo głodne, nieszczęśliwe itd.
Nastolatków też może zabrać, również za złe sprawowanie w szkole, agresywne zachowanie, pijaństwo, głód itd

A co do Tavion, to jak do cholery on mógł umrzeć, a był stary? Jeżeli nie to może jakiś błąd
To w Ts 2 da sie wogóle opić? Jak? I za to przychodzi opieka społeczna i zabiera nastolatka?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.11.2004, 17:45   #98
Korinthiana
Guest

Domyślnie jeeeee

moja nast... dostała się do szkoły prywatnej!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.11.2004, 20:12   #99
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał A A A
moja nast... dostała się do szkoły prywatnej!!!!
i co w tym dziwnego?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2004, 14:56   #100
Windrider

Reputacja: 10
Domyślnie

No właśnie U mnie Balbina Biedak wyszła za mojego sima. Urządzili wesele, uzyskało ocenę balanga (nie wiem jak to w takich warunkach się stało). Jak się skończyło zaraz za autobusem szkolnym ktorych wracał Błażej przyjechała limuzyna. Młoda para do niej wsiadła i po chwili miała na max paski potrzeb. Po jakiś 2 godzinach wyszli i pojawił się komunikat "To chyba nie jest dobry pomysł. Maciek (niemowlak od balbiny i jej śp. męża) wymaga opieki."
Windrider jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania