![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
A jest jakaś opcja w nocy - zabierz skradzionego gnoma ?? a czy ten gnom jest widoczny w ogródku złodzieja lub złodziejki ?? sorry, ale nie zrozumiałam za bardzo tego co napisałaś :/ a może te simy same idą do złodzieja, nie trzeba ich namawiać ??
Ostatnio edytowane przez apes666 : 01.11.2004 - 14:05 |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
jak moja simka byla w iazy, tez wszystko bylo ok. No, poza tym, że dwa razy zwymiotowała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Do mnie przyjechał ten dyrek,Kajetan Kwiatek.Wysiadł ze swego wozu,spojrzał na ten burdel w ogródku (miałam małe dziecko i chciałam je nauczyć korzystać z toalety,no i,że mi się nie chciało sprzątać kibli,kupiłam ich z dwadzieścia,no i wszystkie zapaskudzone.) powiedział,że ta rodzina nie powinna mieć nic do czynienia z tak poważną instytucją.Wsiadł do wozu,a gdy chciał odjechać,jego wóz się "przetranswormował" i wyszedł mutant z ośmioma drzwiami i kołami.szkoda że screena nie zrobiłam,ach..
|
![]() |
![]() |
#95 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I nie, nie widać tego gnoma w ogródku złodzieja. Jest to po prostu wydarzenie z Twojej parceli. edit: aha, nie jestem pewna, czy ta opcja nie pojawia się wylącznie przy włączonej "wolnej woli". Ostatnio edytowane przez rainne : 01.11.2004 - 19:06 |
|
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
CO O JUŻ TYLE MUSIAŁEM PRZECZYTAĆ CAŁY TEMAT W GŁOWIE MI SIĘ KRĘCI :wacko:
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
moja nast... dostała się do szkoły prywatnej!!!!
|
![]() |
![]() |
#99 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#100 |