![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
.....i mam nadzieje, że nie zdażyxP Wiem, że może to zabrzmiec wrednie ale tak nie jest poprostu ja myślę że jeżeli tylko ten sim nie umie gotować to trzeba to przeboleć i dac mu umrzeć i najlepiej zrobić potomstywo:p, jeżeli oni tez nie będą
mogli gotować to przekęta rodzinka:p Sam nie wiem. Spróbuj. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Nie wiem kto miał gorzej ty czy ja (w zasadzie to ty ciągle masz). Też zakłożyłam kiedyś temat o jedzeniu tylko, że ja miałam w menu te wszystkie potrawy, ale moja simka wyciągała tacę, a ta znikała jej z ręki (Mogłam jedynie przygotować te potrawy, które ty wymieniłaś XD) ;( niestety nikt nie potrafił powiedzieć co to znaczy. Ale raz wyprowadziłam się z domu i wszystko wróciło do normy
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Hmmm...Dziwne...Może nie ma nic w lodówce ? Kilkinij na lodówkę, a potem na Sprawdz zapasy żywności, czy coś :] Albo poprostu nie ma kuchenki, albo miksera albo poprosu wolnego blatu :] Chociaż niee... Jak da się zrobić płatki i sałatkę, to blat musi być...Hmmm...Kup kuchenkę :] A jak masz, to już nie wiem cio może być nie tak
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Mam jeszcze jeden pomysł : A może poprostu nie ma kasy na coś innego
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
Po co odświeżasz ten temat? To było w grudniu zeszłego roku... Poza tym, widać, że przeczytałaś tylko pierwszy post a nie cały temat... ze sto razy pisała, że ma blat, kuchenkę, pełną lodówke i max umiejętności. I jest coś takiego jak opcja "edytuj", wtedy nie piszesz posta pod postem. Opanujta się, nawet wolę nie wiedzieć skąd wygrzebałaś ten temat. Ostatnia strona? :wacko: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
hmm... a masz duzą czy małą lodówkę?? miałam taki sam problem, bo kupiłam najtańszą lodówkę (w dodatku NS) i też mój sim mógł tak mało gotować, ale kupiłam większą lodówkę i wszystko było si
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|