|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Co według was najbardziej przeszkadza w robieniu kariery? | |||
| Przyjaciele (trzeba ich trochę znać a to przeszkadza :>) |
|
104 | 100.00% |
| Głosujących: 104. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#42 |
|
Guest
|
HAHA!! to tak dla mnie to chyba Maskotka drużyny dlatego że nie dostaje zbyt wiele ale za to mało pracuje!! HEHE!!
|
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
Ja libie zaód gwiazda z gwiazdy. dziennie jak ma sie wskazniki na max wsystkie mozna zarobic kolo, no nawet 3000
|
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
ja popieram ze zawod informatyka jest najleszy. fajny samochodzik potem przyjezdza. a ta poza tym doszlam tez w dziennikarstwie do konca ale denerwowalo mnie ze na pewnym stadium kariery moja simka chodzila do pracy w takim stroju jak sie chodzi w karierze ekstremalnej. rozpracowalam tez obiboka ale to wcale nie jest takie lekkie latwe i przyjemne tylko poprostu maloplatne
|
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
Bycie gwiazda rzecz jasna i robiic kariere i zarabiac furore!
Heh niezle pytanko :?
|
|
|
|
#46 |
|
Guest
|
ja nie mam gwiazdy
ale chce miec i chce nia byc!
|
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
Najlepiej to chyba informatyk bo ma dobry wóz, dużo kasy(i tak zawsze wpisuje kod), malo przyjaciół.To jest życie :!: :!: :!: 8)
|
|
|
|
#48 |
|
Guest
|
przyjaciele
|
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
jESLI KOTS CHCE ZMIENIC ARIERE LUB STWORZYC WŁASNA ZAPRASZAM DO PROGRAMU cAREER cREATOR
:lol:
|
|
|
|
#50 |
|
Reputacja: 10
|
Ja najbardziej lubię okultyzm
Tylko ten strój ma dziwny...A informatyk też jest fajny.Ale naj jest kariera gwiazdy z TS:Gwiazda!!
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|