Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.01.2005, 18:14   #81
-tamatha-
Guest

Domyślnie

No dobra wyjęłam z bójki chyba tu jeszcze tego nie było

No to tak wygląda kiedy simy są zakryte tą kłębką dymu i nc nie widć tylko słychać odgłosy

A tak kiedy ukazują nam się na zewnątrz np. Widzimy jak jeden sim skacze na drugiego.......

Niestety simów wyciąga się pojedynczo i trzeba ich odpowiednio do siebie dopasować oczywiście kodem boolProp snapObjectsToGrid false

Nie myśleć, że ja jestem jakaś zboczona zrobiłam sima i chciałam zobaczyć jak wygląda ten skin.......... bez ubrania, a nadażyła się okazja do bójki :lol:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.01.2005, 17:01   #82
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

WYGLADAJA BARDZO ( EHHH.. ) smiesznie?
JA jeszcze nie probowalam z niczego wyciagac

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 17:19   #83
ola_x_tbg
Guest

ThumbsUp ;d

Prze masakra:shock: Dajcie nastpne ciekawe photo to poziejemy! Jak sama cosik u siebie zmontuje to to dodam obrazek :ofm:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 18:44   #84
Z-I-E-L-A-K
Guest

Domyślnie

a probowal ktos jak sie przebieraja tzn. jak np. nacisne na wanne i wezme wez prysznic to wtedy oni sie rozbieraja robiac taki obrot to w tej chwili moglby ktos wyciagnac
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2005, 12:03   #85
Pytak
Guest

Domyślnie

Próbowałem simki z bójki wyciągnąć i mi nie wyszło. A jak wyciągne to walne screena.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2005, 13:40   #86
===>AsIuNiA<===
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Emka
No dobra wyjęłam z bójki chyba tu jeszcze tego nie było

No to tak wygląda kiedy simy są zakryte tą kłębką dymu i nc nie widć tylko słychać odgłosy

A tak kiedy ukazują nam się na zewnątrz np. Widzimy jak jeden sim skacze na drugiego.......

Niestety simów wyciąga się pojedynczo i trzeba ich odpowiednio do siebie dopasować oczywiście kodem boolProp snapObjectsToGrid false

Nie myśleć, że ja jestem jakaś zboczona zrobiłam sima i chciałam zobaczyć jak wygląda ten skin.......... bez ubrania, a nadażyła się okazja do bójki :lol:
Hihi zabawnie to wygląda ale widać tu własnie niedokładność do każdego szczegółu w grze i błedy jakie się ujawniły..... Z-I-E-L-A-K ja probowałam takie coś zrobić ze swoim kuzynem ostatanio ale jakoś mi nie wychodziło ale bedziemy probówać dalej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2005, 13:41   #87
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ===>AsIuNiA<===
Hihi zabawnie to wygląda ale widać tu własnie niedokładność do każdego szczegółu w grze i błedy jakie się ujawniły..... Z-I-E-L-A-K ja probowałam takie coś zrobić ze swoim kuzynem ostatanio ale jakoś mi nie wychodziło ale bedziemy probówać dalej
jaka niedokładność? jakie błędy? przecież nie zauważyłabyś tego, gdyby nie kod. jeeeeju.... no trzeba upraszaczać niektóre rzeczy i skupić się na innych.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 11:55   #88
===>AsIuNiA<===
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
jaka niedokładność? jakie błędy? przecież nie zauważyłabyś tego, gdyby nie kod. jeeeeju.... no trzeba upraszaczać niektóre rzeczy i skupić się na innych.
No to ja wiem że trzeba się też skupić na innych rzeczach a napisałam że to są niedokładności ale nic do nich nie mam tak zrobili i tak jest no wiec spoko i tak nie widac tego jak to sie dzieje jak sie nie uzyje kodu.........
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 13:34   #89
Meginia
Guest

Domyślnie

Ok. Ja rozdzieliłam simów jak się całowali, uważam że też nieźle wyszło

Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 14:04   #90
tinka
Guest

Domyślnie

Meg => Dobre Dobrze, że przynajmniej usta otwieraja
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania