![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chodzi o grafike
![]() ![]() Nie jestem pewna czy działa ona u mnie poprawnie ![]() ![]() Mam takie postrzępione krawedzie, a wygładzanie jest ustawione na max :\ :\ Oprócz tego gra działa poprawnie Chciałam się dowiedzieć czy u Was też tak jest ![]() ![]() Na nie których zdjęciach w necie krawędzie są ładne a na niektórych nie więc sama już nie wiem czy tak ma być ;( ;( czy może to wina mojej karty graficznej ;( ;( Procesor: Intel Pentium 4 CPU 3.06 GHz Typ karty: NVIDIA GeForce FX 5500, Integrated RAMDAC, 128 MB |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To nie wina karty graficznej, chociaż na GF5500 nie uzyskasz idealnie wygładzonych linii (nie ta generacja kart).
Pobaw sie opcjami sterowników grafiki pod windowsem, i koniecznie sprawdź czy są najnowsze! Do sprawdzenia: Właściwości ekranu -> Zaawansowane -> GeForce FX5500 -> zakładka "Ustawienia wydajności i jakości" -> "Ustawienia wygładzania obrazu" - "odptaszkować" "Pod kontrolą aplikacji" i dać suwak na najwyższą (nie zalecane, ale czasem działa lepiej niż sterowne przez grę) "Filtr anizotropowy" - tak samo "Wydajność systemu" - "Wysoka jakość" Jak nie pomoże, to wróć do domyślnych (czyli "Pod kontrolą aplikacji") |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
u mnie bylo tak ze jak ustawilem antyaliasing wymuszony to w simach nic nie bylo wygladzone, a wszystkie panele byly rozmazane :/
wiec dla simow trzeba ustawic wygladzanie w grze oczywiscie przy opcji pod kontrola aplikacji ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
POMOGŁO !! !! !!
![]() ![]() Teraz krawędzie są gładkie ![]() ![]() Sims0maniak jesteś kochany :* :* WIELKIE THX za pomoc :* :* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|