![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie rozumiem... Jak to na początku gry? Czy to oznacza, że poźniej jest ich więcej?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
............jest kod na poprawę humoru, nie znm podajcie????????
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
ja dużo razy zatrudniałam opiekunkę ale opiekunka jak włoże dziecko do kojca żeby się przespało to umie tylko wyciągać i psuje mi dziecko bo jest niewyspane nienajedzone i zabiera go opieka społeczna to ma być opiekunka to jest ktoś kto krzywdzi dzieci ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ona jest
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytat:
------------------------------ na szczęście przez opiekunke nie straciłem w simach dzieci ale czasami zdarzały mi się błędy, że znikała skrzynka pocztowa, a opiekunka ZOSTAŁA I NIE MOGŁA PÓJŚĆ!!! NAWET NASTĘPNEGO DNIA PRZYSZŁA DRUGA!!! zajmowała wszystkim łóżka, sikała na podłogę, zżerała zawartość lodówki i DOPROWADZAŁA MNIE I MOICH SIMÓW DO SZAŁU!!! musiałem rodzine przeprowadzić. na szczęście tam dzieci podorastały i nie musiałem już tej [beep] zatrudniać. |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
To prawda te opiekunki są do niczego.Skorzystałam z usług opiekunki,ale kiedy przeszła nie zajmowała się dziećmi ,kiedy np.mojemu simowi(małe dziecko)miało brak higieny to opiekunka dawała mu jeść chodż było najedzone..a tak w ogóle to ciągle majsterkowała przy kuchni i trzy razy wywołała pożar...Tych opiekunek mam serdecznie DOSYĆ...!!!!!!!!!! :1smutny: :jump:
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Ona miala sie opiekowac dziećmi a żarła se moje zapasy z mojej lodówki (chamstwo jedno) wkurzylam sie i zwolnilam ja a ona zabrala mi dziecko (jędza jedna)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|