![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Eureka!
Są 3 opiekunki!1 umię sie tylko dobrze opiekować.Mój mały sim miał wszystko na zielono.Ta jedna jest stara ma krótkie włosy bez gumki na włosach.Łatwo pomylić jedną opiekunkę która nie umie się opiekować z dobrą.Spróbujcie.! |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
U mnie opiekunki robią to : - sprzątają cały dom - ciałe coś na piecu zostawiają i przez to są ciągłe pożary - oglądają tv cały czas - jak widzą basen to w nim siedzą cały dzień - nie idą ja ksie je zwalnia inną osoba niż ta która ją wezwała - obrażają wszystkich do okoła - wsadzają dzieci d otego stoliczka gdy dziecko chce spać (gdy już tam włożą idą oglądać tv ) |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
normalnie Horror!!!
Mój sim ozenił się z Sergiusz żeby zostawała w domu i opiekowała sie dzieckiem a tu co się okazuje? sergiusz umiera!!!!!!!!!!! Teraz przychozi do mnie walnięta opiekunka która sie kompie w jakuzzi siedzi w kiblu i czyta gazete je cał czas!!Prąd mi ciągnie!Olląda telewizor a dziecko?Ryczy!Bo starych nie ma ;(. OPIEKUNKOM MÓWIMY STANOWCZE NIEEEE ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
A właśnie... Też miałam coś takiego narpierw doprowadza moje dziecko do aspiracji "rozwydrzony bachor" a póżniej nie odchodzi dopóki nie dam jej 100s. napiwku...
Co do tego patcha. Ciągle wyskakuje mi błąd przy instalacji. Może to wina tego że Sims2 mam zainstalowane nie na dysku głównym (C ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
te idiotki opiekunki sa głupie!!!!!!
zajac dzieckiem sie nie umia! |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
U mnie sprzątaczka opiekuje sie dzieckiem, robi śniadanie, ogląda tv, czyta gazetkę, sprząta! Jest super!!
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |