Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.01.2005, 14:39   #51
milirodeo
Guest

Domyślnie

U mnie akurat wszystko było dobrze ale robiła czasami niepotrzebne żeczy np karmila dziecko 4 razy z rzędu
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.01.2005, 15:00   #52
Binek
Guest

Domyślnie

Eureka!
Są 3 opiekunki!1 umię sie tylko dobrze opiekować.Mój mały sim miał wszystko na zielono.Ta jedna jest stara ma krótkie włosy bez gumki na włosach.Łatwo pomylić jedną opiekunkę która nie umie się opiekować z dobrą.Spróbujcie.!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.01.2005, 16:31   #53
Toxic
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Blondi1989
Witaj w klubie. Moja opiekunka ani karmiła ani brała na rece tylko stała w jednym miejscu a na koniec zgarniała kase i se szła.
I tak masz szczęscie u mnie opiekunka zawsze podpali i kase za to bierze . Raz nie było alarmu i wszystko sie psaliło oprócz niej i dziecka i kase za to też wzieła.
U mnie opiekunki robią to :
- sprzątają cały dom
- ciałe coś na piecu zostawiają i przez to są ciągłe pożary
- oglądają tv cały czas
- jak widzą basen to w nim siedzą cały dzień
- nie idą ja ksie je zwalnia inną osoba niż ta która ją wezwała
- obrażają wszystkich do okoła
- wsadzają dzieci d otego stoliczka gdy dziecko chce spać (gdy już tam włożą idą oglądać tv )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.01.2005, 18:14   #54
marysia93
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Binek
Zatrudniłem opiekunke.To więc mam dwójke niemowlkaów.Ona się nimi nie zajmowała!Brała je tylko na reće.Dzieki niej moje niemowlaczki zabrała opieka specjalna ;( Matka umarła kilka dni później ;(
moja mi się normalnie opiekuje, przewija, karmi itp czasem tylko jak dziecko ma dobry chumor to ogląda TV, albo robi sobie żarcie, a czasem pływa w basenie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 09:09   #55
Binek
Guest

Domyślnie

normalnie Horror!!!
Mój sim ozenił się z Sergiusz żeby zostawała w domu i opiekowała sie dzieckiem a tu co się okazuje?
sergiusz umiera!!!!!!!!!!!
Teraz przychozi do mnie walnięta opiekunka która sie kompie w jakuzzi siedzi w kiblu i czyta gazete je cał czas!!Prąd mi ciągnie!Olląda telewizor a dziecko?Ryczy!Bo starych nie ma ;(.
OPIEKUNKOM MÓWIMY STANOWCZE NIEEEE
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 15:09   #56
Margotka
Guest

Mad

A właśnie... Też miałam coś takiego narpierw doprowadza moje dziecko do aspiracji "rozwydrzony bachor" a póżniej nie odchodzi dopóki nie dam jej 100s. napiwku...

Co do tego patcha. Ciągle wyskakuje mi błąd przy instalacji. Może to wina tego że Sims2 mam zainstalowane nie na dysku głównym (C tylko na D: ??? :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 15:15   #57
Binek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Margotka
A właśnie... Też miałam coś takiego narpierw doprowadza moje dziecko do aspiracji "rozwydrzony bachor" a póżniej nie odchodzi dopóki nie dam jej 100s. napiwku...

Co do tego patcha. Ciągle wyskakuje mi błąd przy instalacji. Może to wina tego że Sims2 mam zainstalowane nie na dysku głównym (C tylko na D: ??? :\
Ja mam na dysku d i mi chodzą.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 15:25   #58
~Perlié~
Guest

Domyślnie

te idiotki opiekunki sa głupie!!!!!!
zajac dzieckiem sie nie umia!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 15:52   #59
Biała dama
Guest

Domyślnie

U mnie sprzątaczka opiekuje sie dzieckiem, robi śniadanie, ogląda tv, czyta gazetkę, sprząta! Jest super!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.03.2005, 07:36   #60
Binek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Biała dama
U mnie sprzątaczka opiekuje sie dzieckiem, robi śniadanie, ogląda tv, czyta gazetkę, sprząta! Jest super!!
Jest taka.W innej rodzinie taką miałem.Lecz nie zachwyciło mnioe glądanie tekewizora!!!!!Co do mojej opiekunkiki dziecko wyrosłonie muszę już po nią dzwonić Lrcz niestety mam w innych rodzinach dzieci i pracujących.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania