![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
ja tez maiłam wszystkie.....tylko brokowało mi tych nieznanych cały czas próbuje i mi jakos niewychodzi;(
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Jeden z dodatkowych czarów nosi nazwę "atak wymiocin" mój kolega mi go pokazał u siebie w domu.
Ten czar polaega na tym, żę jak cie ktoś denerwuje to go zatruwasz i albo umiera odrazu albo najpier zwraca to co zjadł ![]() Niestety tez cham nie podał mi przepisu ![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
trzymam cie za słowo
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
No to popróbuj z tymi składnikami...
Mi sie wydaje że tam mają być jakieś żadkie składniki typu pióro pegaza, jad węża itp. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
czytając inny temat wpadł mi w oko taki post...pisło tam że po 300 dniach mieszkania w abrakaobrowie dostaje sie składnik ...i to jest smrut trola
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
A wiesz co możliwe, bo on mieszkal w Abrakadabrowie....
A wogole wie ktoś z kąd moge wziąść niejakie złote jabłko, lub czerwonego banana niezgody czy cos w tym stylu ???? ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
to niejest jak cosik składnik do zaklęć.....bo nieda sie tego tam włozyć...a dostaje się to w zadaniu które daje jeden ze sprzedawców wzamian za jakis składnik
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Kurde a mi sie nie chcę robic zadania dla tych sprzedawców
![]() |
![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
I tak to nic nie da, bozłotego jabłka i banan nie da się nigdzie włożyć (ani do ładowarki, ani do czgoś innego)...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|