![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja robie tak"
1.babka i facet idą do łużka i postaraj sie o dziecko 2.babka ma 1 faze ciąży po raz drugi idzie i robi bara-bara 3.2 faza ciąży dla pewności 3 raz bara-bara je normalne raz płatki indyk zapiekanki kanapki z szynką ... ma aspiracje platynową ale nie wiem czy ma to jakiś wpływ na to(ona ma zawsze platynową) ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem cały czas...ile wlezie bara-bara!!!
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
To jest losowe. Bo niby jak tym sposobem zrobić bliźniaki obcych? (czytałem gdzieś, że to też możliwe :]).
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Ja mam na za to pechowe szczęście do bliźniaków...I zawsze do parki chłopiec-dziewczynka.Jak na złosć bliźnięta miałam już 4 razy. Nic przyjemnego,ale chciałabym mieć raz bliźnięta tej samej płci
![]() To chyba naprawdę kwestia szczęscia. ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
ja bliźniaki miałam raz, całkowity przypadek o ile dobrze mniemam, i więcej nie chcę tych bachorów razy2!
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja myśle, że to czysty przypadek mieć bliźniaki, bo ja próbowałam te wszystkie sposoby co tu są podane i nic (jedno dziecko). Jak mam niższy poziom aspiracji to mam chłopca a jak wyższy to dziewczynkę. A ja chciałabym mieć bliźniaki dziewczynkę i chłopca, do takie jedne rodzinki ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Jak ostatnio grałam to udało mi się mieć bliźniaki!!! Zrobiłam rodzinke facet- bliźnięta (znak zodiaku) i baba też (nie wiem czy to ma znaczenie ale zrobiłam) mieli pierwsze dziecko jedno:-(
ale potem bliźniaki:-) tylko że w tedy gdy urodziło się jedno moja simka ciągle jadła ciastka i spagetti (Jak to się pisze????) a gdy bliźniaki jadła sałatke i piła sok. Ale w czasie ciąży nigdy nie robiła bara-bara |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Przed chwileczką grałam w the sims 2, zrobiłam sima i simkę dałam im znak zodiaku bliźnięta, postarali się o dziecko potem bara bara i zostawiłam ich samym sobie na przyspieszonym tempie. Urodziły mi się bliźniaczki chłopiec i dziewczynka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |