![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam rozwiazanie nagłego zniknięcia całej okolicy . Mój rodzony brat usunoł mi wszystkie rodzinki.Teraz zrobię fotostory pt.''pamiętnik Kasi drobnym maczkiem pisanyXP..."
1 0dcinek Witajcie jestem Kasia mam 12 lat i mieszkam w małej wiosce o nazwie Herseylond. Urodziłam się w podbiednawej rodzinie .Moja mama jest sprzątaczką a tata pizzamenem.na początku przedstawie sie jestem Katarzyna Liszko ![]() resztę rodziny poznacie w fotostory Dixi. Dzisiaj podeszłam do taty myślałam sobie - Dzisiaj mu to powiem - Tato Tomek zaprosił mnie na jutro do restauracji "Knudelek" mogłabym pujść? - spytałam się z nadzieją w głosie - Idz , ale najpierw spytaj sie mamy - powiedział ironicznie tata - A jak myślisz mama mi pozwoli? - spytałąm się - Dzisiaj ma dobry humor , wieczorem dowiesz się o co codzi - oznajmił tata - Ale idz powiem mamie ze miałaś moje pozwolenie . - dodał ![]() Byłam strasznie zadowolona , Tomek był moim przyjacielem , podkochiwałam się w nim , nie zwracał na nie uwagi a 3 dni temu ... zaproponował mi randkę.Trzeba wybrać ubranie , których nie mam zbyt wielu a nie sa one troszkę łądne .Wybrałam moją czarną sukienkę innej nie miałam. gdy rodzice poszli do pracy byłam smutna -Mama pewnie powie że nie mogę tam iść - myślałam bawiłam sie z moim chomikiem Fredziem ![]() Gdy odłożyłam i nakarmiłam chomiczka postanowiłąm pooglądac album ze zdjęciami . Patrzałam na stare otografie nagle zatrzymałam sie na fotografi za czasów 1 klasy podstawówki , no tak to wdety jak mu nie chciałam oddać kredki zaczoł mnie gonić po całej powieszchni trawiastej boiska szkolnego ![]() Dobiegła 22:00 przebrałam sie w piżamkę . niespodziewanie usłyszałam otwieranie drzwi zbiegłam na dół i zobaczyłam rodziców byli niezwykle zadowoleni. mama przyklękneła koło mnie i powiedziała -dostałam avans , teraz bedę sekretarką szefowej dużej firmy pożądkowej -to doskonale -powiedziałam z uśmieszkiem ![]() -A tu mamy coś dla ciebie -powiedział tata poczym pokazał mi piękną białą sukiekę i niebieską kamizelkę -dziękuję - powiedziałam -Idz spać - powiedziała mama Tak więc poszłam spać .następnego dnia wstałam i poszłam zjeść śniadanie po czym wyszłam na dwór usiąść na piękna ławeczkę przy rzece ![]() nim sie spostrzegłam była 17:00 szybciutko poszłam się przebrac i czekałam na Tomka . Tomek przyszedł bardzo szybko dał mi ślicznego misia podziękowałam mu i odłożyłam misia na kanapę .ja i Tomek poszliśmy do ładnej restauracji ''Knudelek" usiadłam i zobaczyłam menu odrazu postanowiłam zjeść sałatkę z chomarem. pan kelner przyniusł nam dania ![]() Po tej przpysznej kolacji Poszliśmy do kina , co nie było zaplanowane( ![]() -Oops... -powiedział tomek -Co to znaczy? - spytałam się -zgubiliśmy sie , nie wiem którędy iść - powiedział ![]() Tomek wskazał na dużą polankę i powiedział że tam możemy odpocząć .Rozłożył sie na trawie i powiedział - dobranoc , jutro znajdziemy drogę . ja też ułożyłam sie obok na trawie ale zasnąć nie mogłam z 2 powoduw: 1: Tomek tak chrapał ze nie da sie usnąć ![]() 2: Wyobrażałam jak musza się martwić rodzice. następnego dnia obmyślałam którędy mozna wyjść z lasu i zobaczyłam tomka śpiacego w najlepsze ![]() -TOMEK!!!!!!! -krzyknełam Tomek wstał natychmiast i mogliśmy pujśc szukac domów .Nagle moim oczom ukazał się domek mały , maleńki dom. ![]() Właśnie chciałam wejść gdy... ___________________ co się stanie Z kasią i tomkiem dowiecie się jutro ![]() Ocieniajcie komętujecie postów zyskujecie Ostatnio edytowane przez Dixi : 02.03.2005 - 17:48 |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|