![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
Może zależy kto ma jaki komputer, bo u mnie się tnie zawsze jak przyjeżdża sprzątacz... Może coś źle zainstalowałam... Bo wcześniej jak miałam starszy komputer i mi niektóre zeczy nie działały (np. widok w lustrze) nie zacinało się. Może coś źle zrobiłam... Spróbuje zainstalowa to jeszcze raz. Nie moge się doczeka dodatku (jak każdy heheh)
|
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
W jednym temacie ktoś pisał, że TH=he Sims 2 Na Studiach już jest. Przed premierą. Czy to prawda? Jeżeli tak, to powiedzcie, czy jest w MediaMarkt w Łodzi w Galerii Łódzkiej...
|
![]() |
![]() |
#93 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj premiara. Fajnie no nie ?? Cieszycie sie ??
Edit zapomniłem dodać że : Dzisiaj, w większości krajów europejskich, takich jak Niemcy czy Francja, do sklepów trafiło The Sims 2: Na Studiach (Die Sims: Wilde Campus-Jahre, Les Sims 2: Académie). My /Polacy/ musimy poczekac do jutra, /przynajmniej większość/. Wertowałem sobie strony rosyjskie i zauważyłem, że biedni rosyjscy fani nie mają swojej wersji językowej The Sims 2. Biedactwa. Ostatnio edytowane przez Thorin : 10.03.2005 - 13:43 |
![]() |
![]() |
#95 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#96 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ps: Wiem że jestem idiotką no ale.... |
|
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Jeśli nie pójdzie na studia to odrazu stanie sie dorosłym nie młodym dorosłym.
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tak simsy 2 na studiach są juz w sklepach nie wiem czy w łodzi ale wiem że w madia markt są po 80 zł - coś koło tego . |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
A ja w internecie kupiłam za 100 zł ten dodatek...
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Chciałabym tylko przypomnieć, że ten temat nie służy do dyskusji, że już chcemy itp, ale do publikowania NOWOŚCI. Mam przeliterowąć?
Świetna galeria prosto z gru jest na naszym rodzimym www.thesims.pl ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|