![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Mam koljene dręczące mnie pytanie. Czy w każdym misteczku (Miłowo, Dziwnowo, Werona) może być inny Uniwersytet? Bo z tego co wiem to są trzy. jak to jest we własnym miasteczku?
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
ja mam w miłowie 2 uniwersytety...
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie bo zobaczyłam kariere psycholog i troche nierozumiem jeśli my sim studiuje psychologie to będzie w doroslości ...............
|
![]() |
![]() |
#55 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Gdzie się zapisują zdjęcia z TS2:NS??
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
np. tam, gdzie w zwykłym ts2?
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Natomiast jeżeli chodzi o zaprzyjaźnianie się z członkami tajnego bractwa to również musi być ich trzech, a przyjaźń z nimi osiągnąć określony poziom. A z tego co zrozumiałam Twój sim zaprzyjaźnił się z 3 z normalnego bractwa, a potem zdobył jeszcze jednego - nawet jeżeli jest on z tajnego stowarzyszenia to masz tych przyjaciół zwyczajnie za mało ![]() Mam nadzieje że już rozumiesz w czym rzecz. Do wszystkich którzy chcą należeć do bractwa: osobiście trochę oszukuję bo w ciągu 5 minut nie da się zaprzyjaźnić z członkami bractwa na wystarczającym poziomie żeby do niego wstąpić. Dlatego robię odwrotnie: gram członkami bractwa do którego chcę wprowadzić mojego sima. Wystarczy że 1 sim bractwa zaprzyjaźni się z moim i zaprosi go do bractwa. Potem przez cały okres próbny mój sim siedzi w bractwie-spędza czas i kiedy staje się pełnoprawnym członkiem bractwa zapisuję grę i przechodzę do sterowania moim simem. Polecam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#60 |