Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.03.2005, 15:49   #51
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Melonka
Chciałabym się spytać o to , że jeśli mieszkamy z kimś w akademiku to nim też kierujemy ??

PS. Jeśli było takie pytanie to nie zauważyłam.
Jeśli masz na myśli mieszkańców, którzy sami się wprowadzają, to nie można nimi kierować. (Chyba, że jest jakiś kod o którym nie wiem, ostatnio tyle tego ... )
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.03.2005, 17:29   #52
Nulka
Guest

Domyślnie

Mam koljene dręczące mnie pytanie. Czy w każdym misteczku (Miłowo, Dziwnowo, Werona) może być inny Uniwersytet? Bo z tego co wiem to są trzy. jak to jest we własnym miasteczku?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 17:40   #53
*apple*
Guest

Domyślnie

ja mam w miłowie 2 uniwersytety...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 17:41   #54
Melonka
Guest

Domyślnie Hmmmmmmmmmm

Mam pytanie bo zobaczyłam kariere psycholog i troche nierozumiem jeśli my sim studiuje psychologie to będzie w doroslości ...............
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 17:57   #55
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anulana
Mam koljene dręczące mnie pytanie. Czy w każdym misteczku (Miłowo, Dziwnowo, Werona) może być inny Uniwersytet? Bo z tego co wiem to są trzy. jak to jest we własnym miasteczku?
W każdym miasteczku mogą być wszystkie trzy, a do tego jeszcze kilka, które sama stworzysz. To tak jakby drugi zestaw okolic

Cytat:
Napisał Melonka
Mam pytanie bo zobaczyłam kariere psycholog i troche nierozumiem jeśli my sim studiuje psychologie to będzie w doroslości ............
.... kim sobie będzie chciał Będzie mógł wybrać każdą z dostępnych karier
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 18:17   #56
aquamarine
Guest

Domyślnie

Gdzie się zapisują zdjęcia z TS2:NS??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 18:25   #57
Wicko
Guest

Domyślnie

np. tam, gdzie w zwykłym ts2?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 18:41   #58
Dancia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _Toxic_
Może mi ktoś odpowiedzieć bardzo prosze co robie źle ??
Już Ci odpowiadam. Moim zdaniem masz za mało przyjaciół z tajnego bractwa. Przyjaciele jakich musisz zdobyć żeby dostać się do zwykłego bractwa lub zwykłego stowarzyszenia to jedno - musisz zaprzyjaźnić się ze wszystkimi członkami bractwa - ale to już napewno wiesz.
Natomiast jeżeli chodzi o zaprzyjaźnianie się z członkami tajnego bractwa to również musi być ich trzech, a przyjaźń z nimi osiągnąć określony poziom. A z tego co zrozumiałam Twój sim zaprzyjaźnił się z 3 z normalnego bractwa, a potem zdobył jeszcze jednego - nawet jeżeli jest on z tajnego stowarzyszenia to masz tych przyjaciół zwyczajnie za mało
Mam nadzieje że już rozumiesz w czym rzecz.

Do wszystkich którzy chcą należeć do bractwa: osobiście trochę oszukuję bo w ciągu 5 minut nie da się zaprzyjaźnić z członkami bractwa na wystarczającym poziomie żeby do niego wstąpić. Dlatego robię odwrotnie: gram członkami bractwa do którego chcę wprowadzić mojego sima. Wystarczy że 1 sim bractwa zaprzyjaźni się z moim i zaprosi go do bractwa. Potem przez cały okres próbny mój sim siedzi w bractwie-spędza czas i kiedy staje się pełnoprawnym członkiem bractwa zapisuję grę i przechodzę do sterowania moim simem. Polecam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 18:41   #59
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Wicko
np. tam, gdzie w zwykłym ts2?
a nie, bo teraz zapisują się w moje dokumenty > the sims 2 > neighborhoods >N00x > storytelling (x, to liczba przyporządkowana do otoczenia)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 18:47   #60
aquamarine
Guest

Domyślnie

Dzięki rainne! :*
I jeszcze jedno:
O co chodzi w Majstrze?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania