![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
|
![]() |
#162 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#163 | |
|
![]() Cytat:
Czy jak to wszystko tym programem rozpakuje to nie będzie błędów w grze? ;( ;( ;( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Dzieki za odpowiedzi wszyskim ale mam tera jeszcze kilka pytani po dostaniu sie na to stowarzyszenie.
1.Czy morzna zarobici na ,,polepszanu" ocen inym( ponoci sie da ale ja umiem tylko sobie).... 2.Morzna staci sie szefem tajnego stowarzyszenia i werbowaci nowych??I jak to zrobici? 3.Wie kto jak robici wlasne obiekty do the sims 2? Mam program 3ds max 6 i Sims Pe czy poczebuje czegosi jeszcze i jak to zrobici? 4. Porze kto podaci DOKLADNY adres z kad morzna sciagnaci wylaczenie cenzury?(zabardzo mi to spowalnia nawet jak niegram na max ustawieniach) Dzieki z góry (soory ze napisalem stowarzyszenie a nie tajne stowrzyszenie) Ostatnio edytowane przez gta-sim : 21.03.2005 - 22:24 |
![]() |
![]() |
#166 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. można stać się szefem bractwa. 3. nie wiem jak. 4. wpisz kod - intprop censorgridsize 0. nie jest potrzebny żaden patch. |
|
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytanie... Czy w dodatku jest sim o nazwisku Wiktor Cegła.... ? Jeśli ktoś wie, niech napisze...
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I kolejne Pytania ![]() Czy da sie staci szefem TAJNEGO stowarzyszenia?(soory ze powtarzam ale tam mi sie pomililo) 2, Jeszcze pomysile jak je sformulowaci. ![]() 3. Czy morzna dostawaci kolo obrazka wpisy np. Wlasiciciel najlepszego Avarta. To czeba mieci najlepszego czy poprostu ilesi postuw 4. zkad moge pobraci supermózg? bo link tamten niedziala. P.S Soory ze piesze nie do tematu ;( Ostatnio edytowane przez gta-sim : 22.03.2005 - 12:21 |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Wiktor Cegła to sim stworzony przez człowieka testującego "Na studiach" dla KS: Gry.
|
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Nie chce mi się czytać wszystkich postów ale mam jedno ważne pytanie.
Co dają te studia w ogóle? Przypuśćmy,że Sim skończy studia, wprowadzi się do nowego domu i co? Czy praca jaką znajdzie będzie lepiej płatna? Jakoś nie zauważyłam tego. Simka skończyła literaturę, znalazła w gazecie pracę w showbiznesie i na początek ma płacę 420 S i jest statystką. Na nic więcej nie można liczyć ?? Ostatnio edytowane przez dalva : 22.03.2005 - 14:25 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |