Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.03.2005, 15:41   #81
Aga:-)
Guest

Domyślnie

Ostatnio pisałam o Rodzince Kaliente, ale teraz to się zmieniło: Morimetr umarł ze starości!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.03.2005, 18:32   #82
Reiko
Guest

Arrow

Biedakowie:
Damian ma szczęśliwą, dość liczebną rodzinę z Angeliką - Balbina zmarła.

Przyjemniaczek:
Marysia urodziła Danielowi dziecko, Lindela, którego potem wzięła opieka. Ale Angela zaadoptowała dziecko, którym był Lindel!! Wkrótce po tym Liliana, Marysia i Dianiel zginęli w płomienach.

Marzyciel:
Marzycielów moja kochana sis skaowała :/

Kaliente:
Dina wytłymaczyła Ninie, że nie mogą dalej żyć w takim miłosnym wirze. Muszą się ustatkować. Kaliente Nina urodzi dzięki wspaniałej machinie dziecko ufoluda

Lotario:
Don się wziął ustatkował i ożenił z Kasandrą. Mają dwóch synów - Nicolo i emm... jak się dowiem to napiszę :] Ale Don stał się emerytem, a emeryci zawsze lubią brykać w tym wieku

Ćwir:
Mortimer i Aleksander poszli z tego świata a Kasandra.. patrzcie punkt wyżej :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2005, 20:05   #83
pejper
Guest

Domyślnie

Najbardziej zamieszałam w życiu Biedaków. Więc :
Balbina - urodziła 3 dziecko o bliżej nie znanym mi imieniu. Ma prace i zarabia na utrzymanie.
Damian - najstarszy synek jest juz dorosłym, któraś z sióstr Przyjemniaczek dalej jest jego sympatią, ale juz maja słabe kontakty. Jego miłością jestem (a raczej byłam, bo Damian jest dorosłym a ja nastolatką) simsowa Ja , osiagnął szczyt kariery przestępczej
No i u Przyjemniaczków troche poromansowałam z Kasią.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 12:43   #84
papkin
Guest

Domyślnie

Miłowo:
-Przyjemniaki:Angelika zerwała z tym blondaskiem,wyszła za mojego sima
-Ćwiry: Kasiasia(Kasandra)wyszła za Dona,ale w ciąży ją rzucił dla Diny,Kasandra ma dziecko
-Kaliente: Dina wyszła za Dona,mają synka,Don ją zdradza z Niną też ma z nią dzieciaka

Dziwnowo:
-Dziwak:Waldek ma ufodziecko,Leszek ożenił się z Bianką Bateryjką,Paskal ma córkę Patience
-Widmo: Oliwka zdechła ,Ofelia zaadoptowała Natalię
-Jakiś:Nerwus ożenił się z Genowefą Lam(sprzątaczką)mają dwie paskudne córki.

Werony nie ruszam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 12:57   #85
Lord Voldemort
Guest

Domyślnie

ok to ja też opowiem o swoich
Miłowo:
-dina z moritherem się ożeniła i razem z niną przeprowadziła się do dona gdzie nina się z nim ożeniła
-rodzina biedak rozrosła się ten mały urusł na dziecko damian jest dorosł(użyłam kodu na dorosłość) i urodził się gadek
Werona
-romeo i julia są stałą sympatią
- to niewiem jak się nazywała siostro julii ożeniła się z tym jutrzenką z tym chłopcem
- w rodzinie jutrzenka dorośni się ożenili
Dziwnowo
-To od oliwki to nastolatka dorosła i jasiek też przeprowadziła się do niego z oliwią i się ożenili oliwia umarła a ona jest w ciąży

pszepraszam że niektórych imion nie pamiętam ale dawno na simsach1 nie grałam :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 13:10   #86
Vavill
Guest

Domyślnie

Dziwnowo:
- Wszystkie rodzinki zaszły w ciąze z kosmitami więc osiągnęłam juz cel i nie gram nimi

Miłowo:
-Dina flirtowała ale ostatecznie została sama...
-Ćwirowie powymierali bo się wkoorwiłam że Belli nie ma
-Biedak... Matke przerobiłam na łądną babkę gdy urodziła a gdy tamten blondyn stał się dorosły wyprowadziła się....
-Don z Niną

Werona:
-Julie i romea skłuciłam
-wogle całom okolice skłoociłam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 15:22   #87
trashy
Guest

ThumbsUp

U mnie W rodzince Przyjemniaków zmarła Angelika . W domu Ćwirów zmarła Kasandra a Molimer ożenił się z Diną ( siostra Niny Kaliente ). A teraz Nina ożeniła się z Donem L. Teraz Molimer i Dina mają 4 dzieci a Nina i Don ma 1 ( 2 w drodze )

ZAPOMNIAŁAM ! W rodzinie Biedak jest 8 osób . Balbina ożeniła się z tym czarnym ( nie pamiętam imienia ) A urodziła kilkoro dzieci . Potem jej syn dorusł i ożenił się z inną simką którą stworzyłam . Balbina umarła w dniu ślubu swojego syna . Damian jest dosłownie sierotą z rodzeństwem ,z przybranym ojcem a Damianek dorobił się własnego potomstwa !

No pamiętam ! DLA INFORMACJI BALBINA OŻENIŁA SIĘ Z ... MARZYCIELEM ( ON MA SYNA )

Ostatnio edytowane przez rainne : 09.04.2005 - 11:39
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 16:01   #88
balisz
Guest

Domyślnie

Miłowo:
-Dina jest wdową po Mortimerze.Mieszka razem z Kasandrą która nakryła Dona na zdradzie.Mieszka z nimi brat Kasandry.Kobieta jest w ciąży z Donem.
-Daniel Przyjemniaczek wyprowadził się i zamieszkał z pokojówką Kasią.Ją też przyłapał na zdradzie więc wyprowadził się.Żona przyjeła go jednak z otwartymi ramionami.
-W rodzinie Marzyciel Darek i jego syn zarabiają niezłą kaskę.Syn Darka utrzymuje ciepłe kontakty z jedną z sióstr Przyjemniaczek.
-U Biedaków dorósł młodszy z synów,a Balbina urodziła córkę Ewę.
Dziwnowo:
-Ofelia i Jasiek Kowal mają 2 córki :Luizę i Paulę.
-Oliwka widmo zmarła.
-Skłóciłem rodzinę Papużka ze sobą.
-Jadźka i Technik zapylacz #9 oraz ich córka(Której imienia nie pamiętam) Mieszkają tam gdzie mieszkali i nic się nie zmieniło.
-W rodzinie Żołnierzy(nie pamiętam nazwiska)Dorósł ten najmłodszy blondasek a ten mniej towarzyski znalazł sobie dziewczynę.Ojciec trójki dzieci również ma stałą sympatie o podobnym zawodzie i charakterze.Damazy(ten z militarnym makijażem)Dostał się do szkoły prywatnej.
-Siostry Jedynak żyją własnym życiem
-Dziwacy mają słodką kosmiczną córeczkę;
-Samotnik zmarł.
Werona:
-Romeo i Julia-małżeństwo
-Starych nie udało mi się pogodzić.Dziadek Julii wyszedł za mąż za pewną simkę.Kobieta jest wdową po nim.
-Tybalt znalazł sobie jakąś dziewczynę.
-Merkucji(brat Romea)i Hermia(siostra Julii)-Małżeństwo z jednym synem.
-Kent (Nie pamiętam nazwiska)Ożenił się z Bianką Montek.Mają syna Pablita.

No to chyba tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 22:04   #89
Irish
Guest

Domyślnie oj dlugo dlugo ;]

u mnie tak Ćwir ożenił się z Diną i się Kassandra z nią leje;] Przyjemniakowie pomarli usiłując naprawić telewizor ;] Biedaki się rodzinka rozdzieliła Balbiona z Błażejem kupili sobie domek a Damiam beczy za Andżeliką ;] Kapulet i Montek ojojj ;] Starzyki poumierali rodzinka pogodzona Romeo kocha Hermie bo Julia jego była żona w ciąży została porwana przez kosmitów;] Rodzinka Kowal w dziwnowie w rozbadzie Jadźka pokochała mojego sima a Technika Zapylacza #9 porzuciała pa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2005, 09:58   #90
mar(tunia)
Guest

Wink

U mnie w Miłowie:
Don Lotario jest mezem Kasandry Ćwir i od czasu do czasu zdradfza ją z którąs z siośtr Kaliente lub z Kasią Langarek (czy jak jej tam)
Nina Kaliente jest narzeczoną sima mojego kumpla i się wyprowadziła od swojej sis (Diny), która...
... została żoną Mortimera Ćwira i mają słodkiego bobaska (który się zwie Eustachy <lol>)
U Marzycieli wszystko normalnie
Przyjemniaki - wszystko jak wcześniej, tylko Lilianna pójdzie na studia z moją simką (są przyjaciólkami)
u rodziny Biedaków Balbina urodzila kolejne (czwarte) dziecko, a Damian stracił prace (bo spał, jak wrócił ze szkoły )
Dziwnowo:
Widmo - wszystko po staremu
te żołnierze (nie pamiętam jak się zwaly) - tak samo
Kowal - Jasiek dorósł i się wprowadził, ma dzieci z moją simką. U staruszków i jego siostry wszystko jak dawniej
Dziwak - Waldemara zapłodniło ufo, Paskal urodził swoje drugie "ufiątko", a ten trzeci (mój ziom, nie pamiętam jak sie zwie) ma żonę (Blanka Bateryjka) i małą córeczkę
Papużka - chciałam zabić Nerwusa, ale sie nie udalo. Chciał pocalować Lucjana, ale go odepchnął (mnie to nie dziwi )
Werona:
Romeo z Julią, starzy się kłócą, a Merkucja zabił piorun.
A do Jutrzenek nawet nie wchodziłam

To by było na tyle. Dziękuję, ze mnie wysłuchaliście xP
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania