![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
W sumie to ja problemu nie mam ale mam pytanie a wiec mam mlodsza kuzynke ... ona gra czasem w to eee gre toy story 2 ( yyy tak sie to pisze ? ) I nie moze przejsc tego 1 poziomy czy jakos tak ... z tego co ja widzialam to tam sa jakies zadanie ... chyba 5 ... no i staralam sie jej pomoc to jakos przejsc ale ja nawet nie moge :laugh: wiec bylo tam trzeba walczyc z robotem
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Możecie mnie wyśmiać, obgadać albo co - uwielbiam grę dzieci egiptu!!!!!!!!!(a niktórzy mówią, że to dziecinne...cicho bo włosy urwę...)Ale mam problema...właściwie to prawie każdy stoi w tym samym miejscu co ja ;( No bo chodzi o to, że ja znajduję klucz na górze w domku Sokrapesa (no to ten porywacz...jak on sie nazywa!?), ale zamiast mieć go w ekfipunku, to mam tylko pytanie o ten klucz...potem jak pytam hippo o ten klucz to pytanie znika (AAAA!!)a hippo daje mi taką mapę. No to ja idę do tych spichrzów i...I GDZIE JEST TEN DEBILNY KLUCZ!?Plosię, pomóżcie mi...zaraz umrę... ;( :1smutny: :1smutny: ;(
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Trza w tej zagadce znalezc ucho dla tego ziemniaka co sie w piwnicy znajduje^^ Jak sie chce te ucho to trza wybic sie z fotela w salonie i sie trafi na polki i tam jest te ucho xD Albo jak ci chodzi o owieczki to muszisz znalezc ich 5 i jak juz masz wszystkie to pojsc do tej baby z laska;]] ona jest na stole w kuchni :> uhh... xp |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
chyba kazdy zna stara gre mario...
![]() ostanio znowu zaczelam w to grac hyhy ![]() wiem wiem ze to taka glupia gra ale jakis sentymencik do niej mam;p tyle ze nie umiem nadal przejsc 4 planszy... :/ (podziemia) jesli ktos pamieta to baaardzo prosze ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem w grze Half life 2 w levelu SandTraps po pokonaniu bossa tego wielkiego robala ten dobry stwor costam gada i daje mi bron potem podchodzi do tych trzwi i sobie stoji i niewiem gdzie musze isc bo on niechce sie ruszyc prosze pomozcie!
P.S Zna ktos strone z dzialającym spolszczeniem do nieorginalnej wersji? |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
ja nie wiem co zrobić z gośćiem w limuzynie w true crime street of la epizod 3 misja 2 3 plis help
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy to jużbyło, ale nie chce mi się przeglądać całego tematu
![]() Gram w gta:sa. Chce sobie zaprosić dziewczyne na kawe. Jak mam to zrobić? drugi problem dotyczy prostytutek. Wsiadają do mojego samochodu. Ale co dalej? jak wysiąde to ona też wysiada i koniec zabawy ;( pomocy,destinka |
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Ludzie, problem!
Chodzi o Larrego 7 ![]() Po jakimś czesie chce sobię ją zainstalować i wszystko cacy, ale gdy ją włączam gre to jakiś ERROR wychodzi i wyłącza się gra :/ Aha, mam oryginalnego Larrego. Jakby trzeba było konkretniej to mówcie, ale chciałam Was wprowadzić w mj probem. |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Mam problem z grą "Ronja córka zbójnika". Kiedy już Birek spadł do przepaści to nie umiałem go wycągnąć. Mówiła: "ześlizgnę się jeśli tu dłużej postoję".
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|