Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.04.2005, 15:48   #381
ania500
Guest

Grin

Cytat:
Napisał longer
Oto jest pytanie
Sterowaliście kiedyś mrocznym kosiarzem? to było tak:
Któregoś dnia przyszedł do mnie po dwie osoby (obie zginęły od satelity) raptem się zaciął i pojawił tam skąd przychodzą simowie, listonosz itd., podszedł do drzwi i pojawiła się informacja: Mroczny Kosiarz przechodzi na emeryturę czy coś takiego. Patrze. A tu mroczny kosiarz na panelu rodziny! Na dodatek dało się nim sterować! Nie zmyślam.

ej lol spoko, a co zrobiles z Mrocznym Kosiarzem??:>:>:> tez to wypróbuje... a byl normalnie tak jak emeryt, mógł wziąść prace i wszystko??? a potem ci umarł w koncu i przyszedł młody Mroczny Kosiarz?? a mógł miec dzieci?? a miał cos w drzewie genealogicznym? jak sie nazywał (normalnie - Mroczny Kosiarz??? )?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.04.2005, 17:25   #382
longer
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał ania500
ej lol spoko, a co zrobiles z Mrocznym Kosiarzem??:>:>:> tez to wypróbuje... a byl normalnie tak jak emeryt, mógł wziąść prace i wszystko??? a potem ci umarł w koncu i przyszedł młody Mroczny Kosiarz?? a mógł miec dzieci?? a miał cos w drzewie genealogicznym? jak sie nazywał (normalnie - Mroczny Kosiarz??? )?
Moja rodzina miała na nazwisko Nowak i mroczny kosiarz nazywał się Mroczny Kosiarz Nowak. On nie umarł. Nie miał nawet wskaźnika wieku! Była opcja postaraj się o dziecko, ale biedak chyba cierpi na bezpłodność. W drzewie genealogicznym miał: Tata- mroczny sim, mama- tejmniczy sim, a dziecko Nerwus Jakiś (jest chyba w dziwnowie chociaż grałem w Miłowie). We wspomnieniach miał to co normalny sim: ktoś nauczył mnie chodzić, mówić itd. pierwszy pocałunek z jakąś Esmeraldą, śmierć rodziców itd. (dalej nie chce mi się wymieniać).
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 06:09   #383
Issa
Guest

Sad

Ja ostatnio miałam dość nieprzyjemną sytuację.
Balbina Biedak wyszła za czarnoskórego i siwowłosego dyrektora szkoły, zamieszkali razem. Ponieważ dyro nie miał żadnych punktów umiejętności- postanowiłam, że będzie siedział w domu i opiekował się dziećmi, i sprzątał. Balbina w tym czasie robiła karierę polityczną.
I nagle, ni stąd ni zowąd, gdy dyro siedział przed tv- zniknął. Zniknął zupełnie, nie ma go w domu, nie mogę nim sterować! :\
Grę zapisałam.
Potem, gdy grałam ponownie, jego nadal nie było. Pojawiła się tylko wiadomość w prawym górnym rogu od niego: 'jest już strasznie późno. muszę iść.'
Nie wiem co jest grane. On żyje, bo Nina Kaliente widziała go na parceli publicznej, a Balbina nie ma we wspomnieniach, że zmarł. Nadal są małżeństwem, ale już tylko na papierze. Ona nawet zadzwonić do niego nie może!
Cóż, będę musiała wysłać ją do miasta, może go spotka i ściągnie do domu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 12:33   #384
Angeo
Guest

Domyślnie

To błąd w grze miałam to samo Mąż Kasi (sprzątaczki) poprostu zniknął po tym jak zrobił śniadanie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.05.2005, 19:35   #385
Marson
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał longer
Moja rodzina miała na nazwisko Nowak i mroczny kosiarz nazywał się Mroczny Kosiarz Nowak. On nie umarł. Nie miał nawet wskaźnika wieku! Była opcja postaraj się o dziecko, ale biedak chyba cierpi na bezpłodność. W drzewie genealogicznym miał: Tata- mroczny sim, mama- tejmniczy sim, a dziecko Nerwus Jakiś (jest chyba w dziwnowie chociaż grałem w Miłowie). We wspomnieniach miał to co normalny sim: ktoś nauczył mnie chodzić, mówić itd. pierwszy pocałunek z jakąś Esmeraldą, śmierć rodziców itd. (dalej nie chce mi się wymieniać).
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie.

Mój brat ostatnio skasował wszystkie moje simy i domy, tak, że teraz gram jakby od samego początku. Tak więc weszłam do rodzinki Widmo i zajrzałam do wspomnień tamtej emerytki (chyba Oliwki) i zobaczyłam "bara-bara z mrocznym kosiarzem".... A ten 1. pocałunek ma chyba z Esmeraldą Hak z Miłowa....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2005, 09:01   #386
Patryczek
Guest

Domyślnie

Ja wysłałem Olka cwira na studia i co? Jest w skrzyni studentow, poniewaz mial duzo pieniedzy wprowadzilem go do pryvatnego domku i co? Pojawia sie domek ale tak jak jego by nie bylo, nie chcial sie wlaczyc tryb zycia tylko odrazu ot byl w trybie kupowania i budowania, tak jak edytowalbym jakis domek bez sima... Probowalem pogrzebac w SimPe po tym zdarzeniu... nic z tego.... :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2005, 12:17   #387
Kladź
Guest

Domyślnie no to nie żle

Cytat:
Napisał nika1990
mam cosik dziwnego co chyba się nadaje do tego tematu,a mianowicie to,że mój sim się pienił!:/ no właśnie....brał kąpiel z bąbelkami.Ja to skreśliłam,bo musiał iść do szkoły.Potem z tyłka leciała mu piana!!!dopiero gry weszłam na okolicę i znowu na moją rodzinkę wszystko było ok.Bałam się straasznie,że pozostanie mu miano ,,pieniacza'' hehe...beka ogólnie była z tego...szczególnie jak poszedł spać.Spał a unosiły się bąbelki

no to super z tuyłka bąbelki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2005, 14:24   #388
Ametyzd
Guest

Domyślnie

No, to już jest strasznie stare. Owszem, dzieje się tak. Muszę u siebie wypróbować.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2005, 08:17   #389
Irish
Guest

ThumbsUp

1.Ja miałam takie zdarzenie że Balbinka Biedak zaczęła się bawić zamiast workiem mąki samochodzikiem
2.Czworaki (bez niczego można mieć czworaczki bez kodów !)
:wacko: i jak się tym opiekować:?: jeżeli do kogoś nie dochodzi nie miałam jeszcze żadnych hacków!!
3.Bliźniaki kosmiczne.
4.Kobita w ciąży z kosmitą !! a zawsze mówili że faceci mogą być z kosmitami w ciąży
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2005, 11:15   #390
efciaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ShellY
moze to nic dziwnego, ale zawsze jak moja simka ma zly nastroj to nagle niewiadomo skad pojawia sie taki rozowy królik i nie da sie go z domu wypiep****, musze go kasowac bo sam nie chce za chiny wyjsc, czekam i czekam, a on dalej za moja lazi
moze ktos juz odpowiadal(nie chce mi sie sprawdzac) ale ten kroliczek tak zwany towarzyski przychodzi on jak masz towarzystwo na fula czerwone... ja go lubie bo go mozna bic i calowac
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania