Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.04.2005, 17:26   #81
Shèène
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Patryczek
I właśnie przez takich ludzi co mówią "To jest głupie", albo "Dziciaki sa tylko programem, wiec nic nie czuja" to odrazu tracę chęć do gry.

Może i jest programem, ale co z tego?! Nam sprawia to przyjemność , a jak Ci sie nie podoba to w to nie graj :wink: xP
Nie naskakuj na mnie, bo tego nie lubie. Ja bardzo chętnie gram w simsy, no ale bez przesady. Nie można mylic kompa z realem i po prostu roztrząsanie się nad tą sprawą wydaje mi się głupawe (Binek, nie bierz tego do siebie)
No to tyle mialam do powiedzenia
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.04.2005, 17:41   #82
Binek
Guest

Domyślnie

to on teglo nie gadął do mnie ?
U mnie ostatnio opiekunka przyszła i się zlała i nie posprzątała :wacko: Głupia jaka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.04.2005, 16:57   #83
stforek
Guest

Domyślnie .....

Jaki gracz taka opiekunka
Ja tam nie miałem problemów z opiekunką, moze dlatego,ze krótko grałem w TS2.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.04.2005, 18:01   #84
liliana_przyjemniak
Guest

Domyślnie

u mnie tez sa takie opiekunki, nie pilnuja dzieci, ale za to sprzataja mieszkanie ;d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2005, 06:19   #85
Binek
Guest

Domyślnie

są takie jak pokazują w telewizji
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.07.2005, 17:40   #86
patrysiaz1992
Guest

Sad Odp.

Cytat:
Napisał Binek
Zatrudniłem opiekunke.To więc mam dwójke niemowlkaów.Ona się nimi nie zajmowała!Brała je tylko na reće.Dzieki niej moje niemowlaczki zabrała opieka specjalna ;( Matka umarła kilka dni później ;(
Sorka, że ja odpowiadam na temat pół roku po jego napisaniu, ale pisałam wcześniej, że jestem nowa i dopiero mam szansę coś napisać Moja opiekunka posikała mi się, cały czas łaziła bezczynnie po domu lub piekła ciasta, które sama jeszcze zjadła w całości :/ potem obrażała wszystkich domowników, a na koniec utopiła się w basenie . I nie wiem czemu, bo drabinka była i mogła se baba w każdej chwili wyjść Z jednej strony dobrze, że kitneła, tylko potem jeden sim zobaczył jej ducha no i niestety powiększył grono zmarłych na zawał serca A, i jeszcze jedno. Zdarzyło się Wam, że przyszedł mechanik (a właściwie ona ), naprawiał telewizor i wybuchł pożar? No bo mi tak . Grałam sobie w Przyjemniaków, przyszła Arcadia (wiecie, ta od naprawy) i ją prąd poraził, czego następstwem był pożar . Więc nie tylko opiekunki i ogrodnicy są tacy powaleni

Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 01.07.2005 - 17:44
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.07.2005, 20:45   #87
cornelia25
Guest

Domyślnie

u mnie jedna opiekunka przyszła do pewnej rodziny bo mąż (tej pani co mieszkała w tym domu)zadzwonił po nią bo musiał iść do pracy, a jego żona by nie dała rady niemowlakowi i małemu dziecku. Więc jak ta opiekunka przyszła to od razu poszła do małego dziecka wsadziła go (bo to był chłopczyk) do tego krzesła i se gdzieś poszła. Jak to zobaczyłam kazałam mojej śpiącej i głodnej simce wsadzić dziecko do kojca i zmienić pieluche niemowlakowi. Potem szukałąm po całym domu opiekunki i nie mogłam jej znależć do piero jak moja pani zrobiła tort czekoladowy to zobaczyłam opiekunke wychodzącą z jakuzzy(nie wiem czy to tak się pisze),a najlepsz opiekunka u mnie to klara jak przyjdzie do domu a dziecko śpi to ona posprząta jak dzieciak się obudzi i jest głodny to da mu jeść a jak chce siębawić to siada z dzieckiem prz domku i się z nim bawi( jeszcze jedno opiekunki nie mogą uczyć dzieci siadać na nocniczku czy tam chodzićlub mowić)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.07.2005, 21:25   #88
Brownix
Guest

Domyślnie

A mogliyście dać zdjęcia tych opiekunek?

To tak można powiedzieć: sim 3 letni?? - ktoś, nie pamietam kto. chyba powiedział tak w tym temacie. Ile to dni simowych jest? Nie bić.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2005, 04:31   #89
Snake Eye
Guest

Domyślnie

A u mnie opiekunka stała w kuchni,stała,stała,sikała,usypiała ale dalej stała stała i umarła
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2005, 08:04   #90
cornelia25
Guest

Domyślnie

Może uda mi siędać ale nie jestem pewna czy przypadkiem nie zwolniłam tej opiekunki. Czasem jek opiekunka przychodzi to moja simka bierze dziesko sadza do nocniczka daje mu buziaka wsadza do kojca i idzie do pracy, a opiekunka niech sprząta
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania