![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na niektórych screenach widzę, że można ustawiać meble po skosie, a sama nie wiem jak to zrobić. Tak samo jak nie wiem jak łączy się nie które meble, np. orginalną kanapę z The Sims 2 z fotelami i jak robić schodzy na piętro, ale łamane. Pomóżcie.
|
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przedmioty po skosie ustawia się za pomocą kodu:
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true - włączony boolProp allow45DegreeAngleOfRotation false - wyłączony Przedmioty obraca się za pomocą przycisku "," oraz "." Ten kod działa tylko wtedy, jeśli się ma dodatek Na studiach. Co do łączenia, to niezbyt wiem o co Ci chodzi. O ile dobrze zrozumiałam, to chcesz łączyć meble, aby nie było przerw między nimi? Jeśli tak, to pomoże Ci w tym kod: boolProp snapObjectsToGrid false - włączony boolProp snapObjectsToGrid true - wyłączony Dzięki niemu nie trzeba ustawiać przedmiotów w standardowej siatce. A co do łamanych schodów... nie rozumiem pytania. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Poradniki do schodów są na stronie thesims2 , a dokładniej np. tu , tu , oraz tu.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
da się je ustawiać pod kątem - dawód jest na moim blogu (sorki za spam) ale jest to raczej błąd gry ;(
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |