![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Ja zbudowalem magazyn rakiet na 2 poziomie i teraz buduje 10 przeciwrakiet
Moj qmpel kiedys zostal napadniety przez rakiety miedzyplanetarne i nie mial przeciwrakiet - cala obrona poszla a mial kilkanascie dzial jonowych i gaussow - straty ogromne wiec chce sie przed tym zabezpieczyc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
no to ja mam magazyn rakiet na 4 + 11 przeciwrakiet + jakies rakiety w magazynie.
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Wybuchla wojna miedzy moim sojuszem a innym
Raczej na 100% wygramy mamy wielka przewage, nas jest okolo 60 a ich tylko 9 Ale moja flota chyba pojdzie w ruch i porabuje sobie troche ![]() Surowce na merkury [x:xx:xx] o 06-12 13:32:34 Metal: 260781 Kryształ: 223933 Deuter: 153633 Energia: 2969 Polowa z tego zaraz bedzie moja ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
hmm.. wiesz.. nie liczy sie ilosc ale jakosc.. sa male sojusze, ale za to z duza iloscia punktow, i z silna flota i obrona.. wiec.. powiedz czy wygraliscie jak skonczycie wojne.. bo widzialam juz sojusz 50osobowy, rozgromiony przez 13osobowy.
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]()
Moj sojusz (oxya) jest na 37 miejscu a przeciwnikow (dragon) na 240
Sojusz do ktorego naleze to jest cos jak akademia, abym przeszedl do wlasciwego sojuszu (oxy) musze miec 14k punktow A wiec w kazdej chwili mozemy liczyc na wsparcie od strony oxy (10 miejsce) Cytat:
![]() Przeciwnik stracil 10 malych transportowcow, 44 satelity i 62 lekkich mysliwcow Ja stracilem tylko dwie sondy szpiegowskie |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Ej a kto jest w 13 uniwersie i w sojuszu Dominium?
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
A ja się zarejestrowałam na tym The Crims. Zmieniłam hasło. I co? I teraz nie chce się zalgować ani na to stare, ani nowe, ani na ten kod, co przyszedł w mailu (chociaż on jest do aktywacji). I co ja mam robić? ;(
W tym O-Game też, ale na razie nie wiem, co zrobić, żęby mieć tą energię i deuterium czy coś. Ostatnio edytowane przez Amethyst43217 : 13.06.2005 - 15:00 |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Ja gram na ogame (statnio bardzo modna gra u nas w szkole). Jestem w sojuszu ze szramikiem (pozdro, stary) mam 82 pkt (mało, muszę mieć 200)... Ogólnie bardzo fajna gra
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
ADI mam nick alfiomega i 140 respektu przyjmij mnie do gangu
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Czy może mi ktoś pokrótce wytłumaczyć, o co chodzi w O-Game? Bo mi jakoś nie idzie... Tego deuterium i energii nie mam w ogóle, a przecież zbudowałam te rzeczy, co mają je pobierać...
![]() Lapis lasuli, wejdź na Crims! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|