![]() |
#1311 |
Guest
|
![]()
Ja mialam zielonego smoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
#1312 | |
Guest
|
![]() Cytat:
www.jenny-zycie-sima.blog.onet.pl jest w całości o mojej simce i tam jest fotka mojego smoczka - pochodni ![]() |
|
![]() |
#1313 |
Guest
|
![]()
smoki mogą byc koloru:
-żółtego -czerwonego -fioletowego -zielonego (chyba) jesli np. masz smoka zołtego,to jak chcesz miec innego,kupujesz nowe smocze gniazdo i opiekujesz sie smokiem inaczej.np.przedtem puszczalas tylko muzyke to wyszedl zółty,jesli chcesz innego to zrób np.kilka razy obróc,pusc muzyke mu,kołysaj go to wyjdzie inny. czerwony najwięcej podpala,jesli chcesz miec czerwonego to sie nie opiekuj jajem. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Guest
|
![]()
Właśnie mam smoka fioletowego i czerwonego. W jednym domu. Oj, będzie jazda.
![]() Nie chce mi się czytać 132 stron... Jakie usposobienie ma fioletowy smok?? |
![]() |
#1315 |
Guest
|
![]()
Fioletowy jest na ogół spokojny i daje się głaskać.Przynajmniej mój bo mam fioletowego.A zajada się makami.
![]() |
![]() |
#1316 |
Guest
|
![]()
Miałam juz dużo smoków bo mam abre od kilku lat ale zielonego nigdy nie miałam.... :1smutny: teraz sie moim opiekuje i go nie wypuszczam... lata sobie po całej działce i mi jeszcze n9ic nie podpalił... ale Pochodnia jest najgreczniejsza ze wzystkich smoków no nie?
![]() |
![]() |
#1317 |
Guest
|
![]()
Nie ma zielonych smoków!!
|
![]() |
#1318 |
Guest
|
![]()
Dobra, dosyc tego - czas obalic mity :
1.Smoki nie dorastaja !!!!!! 2.Nie ma zielonego smoka !!!!!! koniec, kropka !!! jak ktos chce miec tego vcholernego zielonego smoka, to nich se sciagnie zielonego skina i po sprawie !!! albo lepiej : niech sam takiego zrobi ! I NIE ROBIE SKINOW NA ZAMOWIENIE ... a, i mam dla was taka mala rade ![]() kupujcie smoka dopiero jak macie dobry humor, bo jak trzeba bedzie sie nim cala noc zajmowac, to musicie miec w miare dobry humor !!!! coz, ja sciagnelam sobie pewne urzadzenie z www.livin-it-up.net/. musiscie wejsc po kolei w dzialy : hacked -> cheats -> klikacie '2' i z samego dolu strony pobieracie przedmiot wygladajacy tak : ![]() i jak juz to sciagniecie i wtrzaskacie do gry, to to bedzie w rzezbiach za 5 $ . Kupcie to i wybierzcie z tego opcje 'refresh' - od razu podskacza wam wskazniki ;> Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 17.07.2005 - 08:44 |
![]() |
#1319 |
Guest
|
![]()
ja sciagnelam z neta kawalek podlogi (czaknei) z rysunkiem somka!to jest bardzo fajne!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Guest
|
![]()
No może jest to ochrona kwiatów, ale też w pewnym sensie oszustwo w grze... poza tym... mi nie było szkoda kwiatów jak mi je smok wrzerał... poza tym aqrat zjadał mi te najtańsze, a nie te za 25$...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 92 (0 użytkownik(ów) i 92 gości) | |
|
|