![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
,,Zemsta pokojówki"od.4
![]() Marysia przyniosla Constance sniadanie i lekarstwa ![]() Constance wypila leki zjadla sniadanie i przebrala sie ![]() Pierre przyszedl zniesc ja na dol Na dole ![]() ![]() Constance zle się poczula, zaslabla, stracila przytomnosc..Pierre zaniosl ja do lozka ![]() Constance nie spala tylko myslala o swym kochanym mezu ...,,Jaki on czuły...tak się o mnie troszczy’’... ![]() Tymczasem on troszczy się również i o kogos innego ![]() Maria i Pierre poszli się pobzykac do pokoju dziadkow... ![]() Dla niepoznaki Marycha ścieli łoże... |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Ania w wielkim mieście odc 1
Ania jest młodą i bogatą osobą która miała wprost przed nosem wielki świat gwiazd i znanych osobistości bo do nich należy ![]() Poziom luksusu podkreślały dwie urocze pudliczki : Annelora i Klotylda ![]() Jej służaca Merry Willems uwielbia w przeciwieństwie do innych służących - sprzątać . ![]() Ani znudziło się już nic nie robienie w domu a więc zadzowiniła po autobus na starówkę : ![]() Tak nie mylicie się ulubione miejsce Ani na starowce to dzielnica sim - dzielnica wielkiego świata ! ![]() - O dzień dobry Tiffany ! - Dzie dobry Aniu ! ![]() Ania zas postanowiła pójść do wrózki a przepowiedziała jej : Uważaj na siły natury ! ciekawe czy się spełni - Pomyślała Ania ![]() The end of part one C.D.N. |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
,,Zemsta pokojówki" od. 5
Po poludniu... ![]() Pierre zabral się do pracy a Jean zapadl w pijacki sen ![]() Sophie ogladala gwiazdy.. ![]() Maria wykonywala swoje zwykle prace... ![]() Jaques gral w pilke ![]() Constance coraz gorzej sie czuje…nie moze juz nawet spac.. c.d.n (transfer przekroczony...) |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
,,Zemsta pokojówki"od.6
![]() Pierre nie zjadl z rodzina kolacji...zamowil sobie telepizze..miał tyle pracy... ![]() Constance nawet z powodu choroby nie przestala grywac na fortepianie...to jej pasja.. ![]() Maria po skonczonej pracy karmila ryby ![]() Pierre wolal posilek w samotnosci...nie mogl patrzec na swoja zone...sumienie go gryzlo ![]() Marysia go zawolala... ![]() i ucalowala na powitanie... ![]() ,,Wszyscy w domu spia”- pomyslal Pierre ,,Nikt nas nie zauwazy” ![]() Pierre musial isc do swego biura dalej pracowac... Rodzinna winnica to chyba nie był najlepszy pomysl ![]() no i z nadmiaru pracy zasnal ![]() Tym czasem Marysia poszla do piwnicy... ![]() Oj! Constance nie spi...i zauwazyla sluzaca! ![]() a co to??? Maria bierze ktoras z tych starych, zapomnianych rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() Glupia Marycha Postanowila wziazc ze soba ów tajemniczy przedmiot by nikt go nigdy nie znalazl....... c.d.n PS:versace,jesli nie masz co pisac to nie pisz |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
~~~~ .: Fotostory przeniesiona do Fotogalerii :. ~~~~
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Pamiętnik Gwiazdy :
No ! Czas do Pracy ! Na szczęście pojadę do niej luxusową limuzyna matki Flaming : ![]() Mam nagrać piosenkę "Bored My life" . Kocham Metal więc pójdize łatwo ! ![]() No i zaczęłam śpiewać : ![]() Oj ! Nie będe wierzyć pozorom wychodizło mi źle ! Ale to z powodu tego gorącego powietrza które mie dusiło : ![]() Potem trzeba było nagrać teledysk pop - fuuuj ! Mój manafer to jakiś głupek jeśli myśli , że taki kicz da mi większą popularnosć <_< : ![]() Dziwne ale wychodizło . Pewnie dlatego że tam jest klimatyzacja ![]() ![]() Kopnłą mnei zaszczyt występowania w filmie razem z Kamilem Ktosiem ![]() ![]() ![]() Mnie niepryztomną lekarze przewieźli do domu a ja obudziłam ise na własnej kanapie dziwiąc się ze jestem w domu :lol: : ![]() O 8:00 zjawił się Alfred - moj lokaj a zarazem qumpel a więc opowiedizałam mu tą zabawna historię : ![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
DROGA DO SŁAWY!WYSTĘPUJĄ:
INEZ KORTES ![]() CZWARTEK KORTES ![]() PABLO CIUPAS ![]() TEODORA I TEODOR KORTES ![]() ![]() ELZA PARUFFKA ![]() I inni Byłam młodą duszą, która pragnęła dojść na sam szczyt i udowodnić matce starej wyjadaczce, że jestem cos warta. Z ostatnimi pieniędzmi przy duszy wyruszyłam na podobój świata. ![]() Od razu poznałam agentkę, która zgodziła się być moim menadżerem...postawiła jeden warunek! Muszę zmienić IMAGE! ![]() Tak, jak radził mi mój agent postanowiłam kupić sobie jakąś kieckę! ![]() Przymierzałam jedną... ![]() ...po drugiej. ![]() Stwierdziłam, że nie mogę zmieniać się na siłę i pozostałam przy tym, co lubię. ![]() Mój IMAGE będzie taki, jak ja chce! ![]() Na początku nikt nie chciał mnie słuchać, czyżby przez mój wygląd? Wiem, że głos mam niezły, więc co jest źle? ![]() Zapomniałam o tym, co mówił mój agent, gdy wykonywałam swój przebój przyszła moja idolka! Alicja Ślizga! ![]() Im dłużej śpiewałam, tym więcej ludzi chciało mnie słuchać... ![]() Tak, zaczęłam zarabiać pierwsze pieniądzę. ![]() Jednak nikt nie wiedział, że tak naprawdę mam dwie osobowości... ![]() ...gwiazda showbiznesu i wredna czarownica. ![]() Rodzice moi byli prostymi rolnikami. ![]() Więcej już wkrótce ![]() czytać!! |
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
Galazek czy mi się wydaje czy ty się mądrzysz?
![]() ![]() Ja i tata byliśmy dobrymi przyjaciółmi ![]() Od kiedy zostałam gwiazdą naprawdę mi się nudziło, wzywałam striptisera...miałam przecież tyle pieniędzy. ![]() ...tan akurat był przystojny... ![]() Bardzo mi się podobał....teraz wiem, że chce mieć kogoś sobie bliskiego... ![]() Postanowiłam zatrudnić kamerdynera, by z nim czasem poplotkować! Było to dość żałosne, ale on okazał się fajny ![]() ![]() Jedyną bliską mi osobą, była narazie tylko kobieta....Marilyn Monroe. ![]() Często chodziłyśmy razem na sushi. ![]() Rozumiałyśmy się bez słów! ![]() Od pewnego czasu(sława), na krok nie odstępowali mnie fanatyczni fani ![]() Postanowiłam dać ogłoszenie w gazecie, iż szukam ochroniarza, nie wszystko można załatwiać za pomocą magii ![]() Kandydat nr.1 zjawił się po godzinie od wydania ogłoszenia. Przyniósł kwiaty! Nie cierpię takich kwiatów! Odpada! ![]() Kandydat nr.2 zrobił to samo, więc udawałam, że nie ma mnie w domu! ![]() Kandydat nr.3, przyznam, że od razu wpadł mi w oko! Taki przystojny...i elegancki! To jest to! ![]() Był podrywaczem i to mi się w nim właśnie najbardziej podobało...był taki sexy. ![]() ![]() Bardzo go polubiłam, ale wszędzie musieli za mną chodzić rodzice. ![]() Od tej chwili był ze mną wszędzie.... ![]() ...nawet przy kupnie bielizny. ![]() Gdy nam się nudziło zapraszał mnie na kolację, był taki szarmancki... ![]() ...przy nim wreszcie czułam się bezpiecznie. ![]() W końcu zrozumiałam, że go kocham...wiem też jednak, że on ma już dziewczynę...ale jestem przecież czarownicą! ![]() Postanowiłam zwabić ją do siebie i ....delikatnie porozmawiać, ale gdy zobaczyłam kwiaty w jej ręcę postanowiłam, że ona... ![]() zginie śmiercią tragiczną! ![]() Usunęłam ślady po zabójstwie i mogłam być szczęśliwa! ![]() Akurat przechodził koło mojego domu, więc chciałam go pocałować, ale on mnie odepchnął! ![]() to jeszcze nie koniec.... nie wiem jak u was ale u mnie sie nie wyswietla wszystko przez interie postaram sie to zmienic... |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
oto zapowiedz mojego najnowszego fotostory-telenoweli ,,Rosaura"
chcieliscie tasiemca to bedziecie go miec ![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
A oto pierwsza moja zrealizowana historyjka na tym forum ...
=====ViViane====== Odcinek .1 Na imię mam ViViane i mam 18 lat .. nie ważne gdzie mieszkam ... nie jestem tu po to aby streszczać wam ostatnich 16 lat mojego życia Opowiem jedynie o pewnym zdarzeniu ,które było wręcz punktem zwrotnym w moim życiu ... było to niecałe 2 lata temu : Od około 12 lat mieszkałam jedynie z matką , Ojciec odszedł gdy miałam 4 lata ... I nie mam całkowicie do niego żalu , gdyż wiem ,że to nie jego wina .Mieszkam z nią sama .. Byłam strasznie samotna .. matka pracoholiczka non stop siedziała w firmie i nie poświęcała mi nawet sekundy w czasie swojego dnia ... Miałam dziadków i to mogłobyć rozwiązaniem moich problemów jednak matka zabraniała mi się z nimi widywać ... wiem ,że to pozostałość po ich dawnym konflikcie od ,którego nie miałam z babcią żadnego kontaktu ... Czułam się naprawdę samotna .. Mój własny dom ,który zdawaćby się mogło jest jedyną oazą w zyciu człowieka wydawał mi się obcy i niegościnny ... Starałam sie w nim przebywać jak najmniej jednak gdy było mi naprawdę ciężko często malowałam ... ![]() Jednak matka od pewnego czasu stawała się nie do zniesienia ... robiła mi ciągłe awantury jak chociażby za niezjedzone śniadanie na kolczyku w nosie kończąc ... miałam jej naprawdę szczerze dosyć !!!!! ![]() Wreszcie zbuntowałam się i powiedziałam jej wszystko co o niej sądzę ... i dodałam również ,że nie mam zamiaru dłużej jej znosić i ,że przeprowadzam się do dziadków .... Matka zareagowała tak jakby od dłuższego czasu na to czekała i powiedziała : Jesteś taka sama jak twoja szurnięta babka ... !!! Proszę wyjeżdżaj sobie jesteś już prawie dorosła ... siłą cię zatrzymywać nie będę .... ![]() Jeszcze tego samego dnia spakowałam swoje rzeczy moją sztalugę , farby oraz płutna ... i byłam gotowa do wyjazdu .... Matka chcąc jakoś może załagodzić sytuację (Widocznie nie chciała się ze mną rozstawać w kłutni) Poinformowała mnie ,że mnie podwiezie ... oczywiście nie było to moim marzeniem jednak nie chcąc robić matce przykrości zgodziłam się .... Całą noc spędziliśmy w samochodzie ... przyjechałam około 12 rano. ... ![]() Nareszcie uwolniłam się od matki ... spojżałam na dom, był taki sam jak w dzieciństwie ... Miał ten sam mroczny klimat ... jednak w środku był bardzo przytulny .... Matka pomogła wyciągnąc mi moje bagaże i od razu pojechała ... Hmmmm mogła chociaż przywitać się z babcią ... ale nie przejełam się tym za bardzo gdyż byłam bardzo szczęśliwa .... Dziadkowie przywitali mnie ciepło co było dla mnie dużym zaskoczeniem ... ![]() Mój pokój był bardzo skromny ale był za to bardzo przytulny i szybko się w nim zaklimatyzowałam ... ![]() Zaraz później babcia zawołała mnie na obiad .... Upiekła przepyszne ciasta .. !!!! ![]() Już po kilku dnaich poczułam się "jak u siebie" Chociaż na początku nie wiedziałam za bardzo o czym będę rozmawiać z dziadkami . Jednak wszystko okazało się tylko moimi obawami ... babcia szybko podszkoliła mnie w kuchni ![]() A dziadek nauczył mnie wytłaczać wino ... ![]() Czas mijął szybko nim się zorientowałam mineły już 2 miesiące ...Jednak zauważyłam też ,że dziadkowie się zmienili ... mieli między sobą jakieś sekrety ... Dziadek wiecznie przesiadywał w ogródku ... ![]() A babcia była pochłonięta jakimiś ksiązkami kucharskimi ... ![]() Znowu poczułam sie samotna ... ![]() Ponieważ zbliżały się moje urodziny myślałam ,że chodzi tu o jakiś mały spisek mający na celu zatajenie niespodzianki ,którą mogliby przygotować ... Pewnego dnia zauważyłam ,jak babcia wchodzi do starego nieużywanego pokoju ... ![]() Postanowiłam ją śledzić ... ![]() Ona podnosi klapę od jakiejś tajnej skrytki... Tak To pewnie TAM jest moja niespodzianka ... ![]() iiiiii ????? KONIEC ODCINKA !!!!! nastepny już niebawem a w nim dowiecie się ... - Czy Viviane odkryje swoją niespodziankę ....??? Zapraszam do nastepnego odcinka ... I jak wyszło ??? .:GGA:. jest pod wrażeniem ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|