![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Siemka wszystkim
![]() ![]() Czy jest jakiś kod aby zmniejszyć budżet rodziny? Tak abym nie musiała jej wyprowadzać no i nie mam już miejsca do stawiania kolejnych rzeczy. Czy ktoś zna taki kod?? Proszę o szybką odpowiedź. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Zmniejszyc budżet rodzinny ? Pierwszy raz spotykam sie z taka osoba ktora nie chce miec wiekszego buzetu tylko mniejszy ![]() Ale jak cos znajde to dam znac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
... takiego kodu.... może staraj sie płacic mjak najwieksze rachunki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja też się z takim kodem jeszcze nie spotkała. Hah fakt "nietypowy problem"
![]() Cóż poprzeglądaj sobie spis kodów... Może coś znajdziesz. http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18616 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja mam dokładnie 280 tysięcy!!! I kupiłam już wszystkie ciuchy jakie mogą być i gazety także, rachunki płacę więc nie mam pojęcia co zrobić, żeby wydać kasę. Problem nietypowy dlatego, że ja wpisałam kod na więcej kasy, bo myślałam, że tyle będzie potrzeba na budowę domu i umeblowanie go. Jednak zostało mi jescze dużo kasiory i jak mówiłam pojechałam do sklepu i wykupiłam wszystko co możliwe
![]() Dzięki za rady...chyba nie będę pracować |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
hm... może w simPe da się zmieć cenę poszczególnych rzeczy? Wtedy mozna by było ustalić, że np. jakaś rzeźba kosztuje 200 tys. wstawisz ją do salonu i po kłopocie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Przykro mi, szukałam wszedzie i takiego kodu nigdzie nie mogłam znalezc !
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() W spisie treści z poradnikami możesz znaleźć kilka odnośnie simpe. Spis treści masz tu - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15289 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|