![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Sa niebieskie,a raczej fioletowe heh ostatni taki mi sie wyklul.Zoltego mialam byl spokojny zjadal tylko ogromne ilosci kwiatkow,a czerwony nawet mi nie wspominajcie caly ogrod splonal przez niego i w tym moja simka.A czy rosnie hmm nie wiem dlugo mam smoka i jakos sie nie powiekszyl.
Pozdr ![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mialam raz takiego jakiego fioletowego i mi simke spalil tak chamsko
![]() ![]()
#53 |
Guest
|
![]()
Ja mam zainstalowane, ale nie moge powiedziec, bo moj moj pierwszy smok sie jeszcze nie wykluł
![]() Jak sie wykluje pojade i zobacze ![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
smok chyba zostaje. nie ma go w panelu rodziny itd. Jak jechałam na starówkę też został w porzypadku wakacji pewnie jest tak samo pota tym tam raczej nie ma warunków dla smoków (kwiatki itp.).
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Mi smok urusł po 30 simowych dniach
|
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Ja nieustannie walczę z ogromną chęcia uwolnienia go w cholerę :lol: , bo stasznie mnie wkurza to, że zjada moje wypielęgnowane kwiatki :lol: . Dzięki bogu przynajmniej jeszcze niczego mi nie spalil, ale to pewnie do czasu
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
A czy jak przeprowadzę się do abrakadabrowa to smok przeprowadzi się ze mną?
Jeśli tak to szkoda bo mój jest całkiem fajny. Tylko strasznie dużo kwiatków mi żre. |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
smok nie przeprowadza się do Abrakadabrowa. Szkoda.
|
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
od czego tak na prawdę zależy kolor i imę smoka? wcześniej gdzieś przeczytałam że od koloru jaja, że mają taki sam kolor. no ja nie jestem co do tego taka pewna... miałam sobie zielone jajo, non stop się nim opiekowałam i cały czas słuchał muzyki. teraz jest żółty (złotawy). a imię? od czego to zależy? mój ma na imię Piryty. dziwnie nie.....
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|