Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.08.2005, 23:10   #221
owca
Guest

ThumbsUp

Eveline dziękuje za cynk :*
Już zamówiłam i pisze że dostane 19 września.
Jeszcze raz wielkie dzięki bo jak siebie znam to nie chciało by mi się szukać po sklepach internetowych a tak tylko weszłam dodałam do koszyka,
wpisałam adres i już.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.08.2005, 07:33   #222
Infitiny
Guest

Domyślnie

Mam pytanie: Czy do Nocnego Życia potrzebne będzie zinstalowane wcześniej Na Studiach? Bo tego drugiego nie posiadam i nie wiem czy kupić NS czy NŻ (skoro NŻ nie będzie bez NS działać..) Jeśli to już bylo to proszę nie krzyczeć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.08.2005, 07:51   #223
Xero
Guest

Domyślnie

NŻ nie będzie mogło działac tylko bez pierwszej części tzn. The sims 2. A dodatek NS nie będzie wogule potrzebny do zainstalowania, jak ktoś jego nie ma.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.08.2005, 07:57   #224
Infitiny
Guest

Domyślnie

Wieeelkie dzięki Xero :* Teraz bez obaw mogę zamawiać Nocne Życie i tylko czekać na premierę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.08.2005, 21:53   #225
Vera
Guest

Excl

Ja mam pytanie, wiem że było zadawane już miliardy razy ale:
Ciagle piszą co innego...
Więc moje pytanie:
Od ilu lat jest dozwolone tsnż??
W końcu od 12,13,15, czy 18?
Albo może lepiej zaczekać do prwmiery too sie dokładnie dowiem?
Więc jak to jest?
:\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2005, 08:51   #226
sim222
Guest

Domyślnie

TS2 nocne życie na naszym kontynencie będzie dozwolone od 12 lat , a w ameryce od bodajże 13
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2005, 17:40   #227
Kissiel
Guest

Domyślnie

A ja mam pytanko, co się stanie z dodatkami do gry, które ściągnęłam? Będą normalnie działać, czy musze je ściągnąć od nowa? Bo jak instalowałam NS to nie miałałam jeszcze żadnego dodatku ściągniętego i dlatego się pytam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2005, 10:03   #228
Nindë
Guest

Domyślnie

Na stronce http://www.thesims.jp/thesims2/e_hotnight_screen.html są nowe screeny z gry. Natomiast na http://www.thesimworld.prv.pl/ ciekawy news.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2005, 11:06   #229
Cocco
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał SimWord
Wrażenia z "Nocnego życia"
| 17 sierpnia 2005, 09:55 | Pit
W razie problemów ze znalezieniem interesującej osoby na randkę możemy skonsultować się ze swatem, który szybko zogranizuje nam wymarzoną osobę za jedyne 5000 simoleanów. Oferuje on również eliksir miłości, który sprawi, że nikt nie oprze się twojemu simowi, a także antidotum, które przywróci do normalnego życia sima-wampira.
Dodatek przyniesie nowe interakcje, których większość to interakcje grupowe. Sim może teraz "wypytać" innego sima o jego pracę, zarobki, o rzeczy, które go pociągają, a które odrzucają itp. Kiedy twojemu simowi uda się załapać na randkę, na ekranie pojawi się randkowy wskaźnik, którym musimy się zająć przez pewien czas (jeśli nam dobrze idzie na randce, czasu jest coraz więcej). Można to porównać do odwiedzin dyrektora prywatnej szkoły, do której może się dostać młodociany sim, kiedy to należy tak pokierować domownikami, by udowodnili dyrektorowi, że to właśnie ich dziecko jest najlepsze na świecie i właśnie ono powinno pójść do prywatnej szkoły. Podobnie jest także z grupowymi wyjściami - porównaj z weselem. Są dwa typy grupowych wyjść: "dla zabawy" to bezstresowe wyjście na miasto ze znajomymi, dla zabawy, bez upływu czasu i wskaźników nastroju uczestników wyjścia. "Na miasto" jest ograniczone czasowo, ma także wskaźnik, którym musimy się zająć, jednak jeśli się nam uda, czeka nas nagroda.

Ceny samochodów - najtańszy to tylko 950 simoleanów (taniej niż najtańszy komputer!), a najdroższe sportowe auto full-wypas to 11950 simoleanów

więcej: http://www.thesimworld.prv.pl/

Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2005, 13:35   #230
Gother
Guest

Domyślnie Zombie

Wodziałem zdjęcie jak sim zamienia sie w zombie lub w Klowna !albo jak napadli na Kobiete która spacerowała nocą po chodniku Kolega mi mówił o zdjeciu gdzie simy całują sie w Clubie gdzie idzie kelner i sie na nich gapi

TE NoCNE ZYCIE JEST NA PEWNO COOL :mbounce:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania