|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#292 | |
Guest
|
![]() Cytat:
po drugie - moja uwaga że jak dajesz odcinek po tak długim czasie to mógłbś dac go dłuższego a po trzecie - i tak odcinek jest super jak zwykle, tylko nie każ nam tak długo znowu czekac pozdrfka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]()
Zajefajne fotostory - naprawde ciekawe, tylko brakuje w nim kilka osób
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
Hyh, a co ja powiem? Nie nawidzę kłamać, więc powiem od początku do końca szczerze
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
|
![]()
No bomba !!! mnie się podoba !! Cool
|
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]()
Fajne FS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Guest
|
![]()
To FS jest wspaniałe! Wciągnęło mnie już przy pierwszym odcinku. Teraz ledwo oderwałam się od niego by dać tutaj komentarz. Błędów raczej nie widzę, screenshoty są w porządku, fabuła świetna! Jednym słowem FS jest CUDOWNE! Oby tak dalej! Z niecierpliwością oczekuje następnego odcinka! Zasługujesz na maksymalną ocenę! 10/10
|
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]()
Ach, jaki Ty pazerny na te komenty
![]() ![]() Jesteś żywym dowodem, że z prostego i pospolitego pomysłu można wyczarować cudo. Brawo, brawo i jeszcze raz brawo za wykonanie i zdjęcia, w szczególności. :clap2: :clap2: :tu: :tu: :clap: :clap: PS. Chcę tylko spytać, czy będzie jeszcze jakiś wątek romantyczny ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]()
Chcialam tylko powaidomic wszystkich oczekujacych na 7. odcinek, ze prace nad tekstem ida mi niezle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
To fs jest świetne. Uwielbiam i Harrego pottera i simy a tu dwa w jednym. Ciekawa akcja (chyba każdy w skrytości ducha marzy o takiej przygodzie). Najbardziej podoba mi się zamek nocą. Robi piorujące wrażenie. Zresztą wszystkie sceny są świetne. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|