![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie wiedziałem gdzie ten temat umieścić, ponieważ on nie dokońca jest związany z Ts2... Chciałem go umieścić w dziale: "Komputery i internet", ale tam mało osób zagląda, awięc umieszczam mój problem tu. Problem polega na tym, iż wczoraj moja siostra włączyła sobie Simsy 2 i po poł godziny grania Simsy jej się zawiesiły, tz. dźwięk był normalnie, a obraz się nie ruszał i kursora wcale nie było na ekranie, awięc moja siostra zrestartowała kompa i ;( w tym cały problem, kiedy uruchomił się komputer ponownie to pojawiły się takie dziwne kreski na wzdłuż ekranu, i niewiem dlaczego
![]() Za pomoc dziękuje |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mógłbyś podesłać screena tych kresek? Jaką masz kartę graficzną?
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mateo : 29.08.2005 - 18:03 |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Eeeech też tak miałem
![]() Ostatnio edytowane przez Qb021 : 29.08.2005 - 18:13 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jaki komp (procesor, ilość Ram) jakiej firmy ten 9550 i podaj pełną nazwę i gdzie komp kupiony?
U mnie nie ma żadnych kresek, więc stawiam na monitor, jaki model i firma?? Jak na gwarancji to oddaj do serwisu. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja tu zadnych kresek nei widze ktore to :wacko:
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
problem jest z karta graficzna ...
paski to poczatek ja mialem tak: - gasniecie monitora - wspomniane pionowe paski - zwos monitora (wszystko dziala a monitor ma freeze) - potem w systemie zacznie wystepowac blad "VPU controler (reset procesora karty grafocznej Problem mi sie pojawil na Rad'ku 9550 z Gigabyte i Shafire .. pomoglsa wymiana karty na "nie radeona" podejrzewam ze to cos karta sie z czyms w kompie gryzie jak masz jeszcze na gwarancji to zmien karte na jakiegos GF 5500 (zblizona cena) |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jeżeli wina leży po stronie grafy to NIE zmieniaj na żadnego GeForce'a z serii Fx, a tymbardziej Fx5500, grafa tej samej cenie a o niższej wydajności niż ten 9550, jak już to na gwarancji zmiana na nową 9550, jak nie pomoże to monitor.
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
dziękuje wam za pomoc, jutro przyjeźdzają do mnie z firmy w której kupiłem kompa i sprawdzą go, ja myśle że to karta graf.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|