![]() |
#491 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ehhhhh... Okropny dodatek chyba będzie... Mam nadzieję, że na poprawę humorów następnym będą zwierzaki
![]()
|
![]() |
#492 |
Guest
|
![]()
Co???????? Firma????????
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Guest
|
![]()
A ja tak marze o zwierzakach ;( w domu mieć nie moge chce przynajmniej w simsach! To mój ulubiony dodatek z jedynki i głównie na niego nie moge się doczekać, co do dodatku firma to nie wiem ale w sumie może być ciekawy.
Może bedize rozwiniecie karier....i zabierzemy sima do pracy. Sam sobie szefem - fajnie nim być - chyba. |
![]() |
![]() |
#494 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na http://simpassion.pl/ macie potwierdzenie tego, ze następnym dodatkiem prawdopodobnie bedzie The Sims 2: Firma. Coz, ja bynajmiej nie jestem zadowolona, bo tak jak wiekszosc osob wolę jakis dodatek ze zwierzakami :con:
Na w/w stronie mozecie tez znalezc link do nowego trailera. P.S. Jeszcze tylko 6 dni... 6 dni... :grin: |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Guest
|
![]()
Ha! a nie mówiłam, jeszcze wczoraj załozylam taki post! ale oczywiscie znalazł sie na wysypisku bo znowu jakies "Głupie plotki!" -
![]() ![]() ![]() ![]() www.simy.pl tam tez jest o tym napisane! |
![]() |
![]() |
#496 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Guest
|
![]()
O kurcze....
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
![]()
Zdajecie sobie sprawę że odrazu po premierze NŻ będą nowe dodatki w necie a przeważnie samochody!
|
![]() |
![]() |
#499 |
Guest
|
![]()
okropny dodatek będzie :/ a ja liczyłem że wakacje będa następne
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |