Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.09.2005, 14:39   #531
Dementor
Guest

Mad

Cytat:
Napisał _Toxic_
też mam ten KŚG o nocnym życiu i nie ma tam nic specjalnego w pół godziny można wszytko przeczytać a i są tam takie bez sensu błędy np w recenzji pisze że wadą jest brak możliwości budowy garażu a w poradniku kilka stron dalej instrukcja budowy garażu :con:
Eee nie wiem o co chodzi ale moim zdaniem wszystkie gazety o grach kłamią ( jak chodżby kiedy pisali o dodatku zwierzaki do zwykłych simów do wciskali kity o smyczach o podglądzie bud dla psów) eee ja tam w takie kity nie wierze jak kupie NŻ to się przekonam. Po co wiedzieć wcześniej a potem podczas gry się rozczarować , że o czymś pisali a tego nie ma . :con:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.09.2005, 14:45   #532
sim222
Guest

Domyślnie

a wy tylko o tych gazetach! macie, nowe screeny i się cieszcie http://media.pc.gamespy.com/media/73...65/imgs_1.html
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 14:53   #533
!Miśka!
Guest

Domyślnie

Możecie napisa więcej o tej gazecie bo u mnie jkeszcze nie ma
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 15:19   #534
Suave
Guest

ThumbsUp

No to tak...
W gazetce są poradniki do ts2 nż, kody do ts2 i ts2 na studiach i takie tam... Recenzja jest.... Itd. Moim zdaniem warto w to coś fajnego zainwestować .
EDIT
No i najważniejsze.....
Płytka jeszcze jest !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 15:53   #535
Melonka
Guest

Domyślnie Wiadomość z dawnej chwili , ale na topie.

Mieszkam w Częstochowie, i wysłali do mnie gazetke tesco, wiecie ulotki i tam piszę , że sims 2 nż już od 14 września czyli jutro. Jadę jutro to sprawdzić jeśli będzie odpiszę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 16:44   #536
Dorczenzo
Guest

Domyślnie

Ja też mam KŚG Extra i jeszcze tego nie przeczytałem. Zaraz może sprawdzę płytkę ale rodzice się już denerwują, że nie mam odrobionych lekcji a przy kompie siedzę :p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 17:52   #537
motley
Guest

Domyślnie

Czy ktoś z was ma już nocne życie? Przed chwilą poszłam sobie do empiku (galeria łódzka) żeby zobaczyc te gazety i okazało się że dodatek jest już w sprzedaży Uszczęśliwiona poleciałam do domu... zainstalowałam i okazało się, że po instalacji nie działają dodatki sciągnięte z netu No może poza tapetami i podłogami. I co teraz? Słyszeliście cos na ten temat? Ktoś wie może jak to obejśc?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 17:53   #538
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał motley
Czy ktoś z was ma już nocne życie? Przed chwilą poszłam sobie do empiku (galeria łódzka) żeby zobaczyc te gazety i okazało się że dodatek jest już w sprzedaży Uszczęśliwiona poleciałam do domu... zainstalowałam i okazało się, że po instalacji nie działają dodatki sciągnięte z netu No może poza tapetami i podłogami. I co teraz? Słyszeliście cos na ten temat? Ktoś wie może jak to obejśc?
CO!??
Juz masz?!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 17:57   #539
motley
Guest

Domyślnie

no mam, właśnie weszłam sobie do panelu tworzenia rodziny... tam też nic nie ma z netu... ubrań, makijaży, fryzur może cos źle zrobiłam??? Szczerze mówiąc moja radośc maleje coraz bardziej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 18:00   #540
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał motley
no mam, właśnie weszłam sobie do panelu tworzenia rodziny... tam też nic nie ma z netu... ubrań, makijaży, fryzur może cos źle zrobiłam??? Szczerze mówiąc moja radośc maleje coraz bardziej
Serio mówisz? W empiku nie zadarza się raczej sprzedawanie gry przed premierą. Jeśli jednak okazałoby się to prawdą, to Nocne Życie jutro bedzie moje. :p Dziaj już za późno...
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania