![]() |
#702 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kupiłam, zainstalowalam, włączylam... i okazało się, że wszystkie ściągnięte obiekty... zniknęły (zostały tylko rekolory...). Czyli bardzo się ucieszyłam. A samochód... mnie trochę zawiódł, bo jak chce się nim odjechać, to on po prostu znika (nie mogłam także zbudować normalnego garazu w piwnicy
![]() Wymagania: Zmienił się tylko procesor (z 800 na 1000) i cd-rom (z 8x na 8 speed)... Przynajmniej tak to wygląda przy porównaniu pudełek.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 14.09.2005 - 21:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#704 |
Guest
|
![]()
Ja tez mam. Moja simka mieszka z wampirem... Jest z nim w ciazy.. Byla w klubie, w kregielni. I ten widok domów do okola. *****isty dodatek!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Guest
|
![]()
No prooooszę, czy mógłby mi ktoś w końcu pokazać tył okładki? Ja tak ładnie, bardzo bardzo ładnie proszę...
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#707 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie bo jak niby jest sobie wapirek i on przeciez musi z czegos zyć wiec on musi chodzic do pracy wiec jak tak idzie albo wraca to nic mu sie nie dzieje?? Blagam odpowiedzcie
|
![]() |
![]() |
#708 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() oto i ona ![]() ****** ps. tyl okladki wzielam ze strony www.simy.pl ![]() Edit: Nie hotlinkuj, czyli nie wklejaj zdjęć bezpośrednio z cudzych kont, stron i serwerów! Ostatnio edytowane przez Justa : 15.09.2005 - 00:10 |
|
![]() |
![]() |
#709 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Calintz : 14.09.2005 - 21:47 |
|
![]() |
![]() |
#710 | |