![]() |
#751 |
Guest
|
![]()
czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś? ba na www.mediamarkt.pl nie ma o tym wzmianki ![]() |
![]() |
|
![]() |
#752 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Baki już było napisane że w Marcu --'. I przeczytałam w KŚ Gry w wydaniu specjalnym o TS 2 : NŻ, że autorzy kolejnych dodatków obrali sobe za cel to, żeby dodatki wychodziły na rynek w czasie nie dłuższym niż pół roku czyli 6 miesięcy. Czikita z tego co wiem to chyba jeszcze nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Guest
|
![]()
Sorki, że nie piszę na temat, ale chciałabym sie dowiedzieć czy jak wychodził dodatek TS Na Studiach, to było tez wydanie specjalne Komputer Świata Extra?
A ja NŻ będę miała nie prędzej niż za pół roku ![]() No więc co z tą gazetą? |
![]() |
![]() |
#754 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#755 | |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A chyba wyśle do nich maila z prośbą czy nie moglibuy mi przesłać numeru o NS z archiwum. Sorki, ze zaśmiecam ten temat. To już ostatni post w tym temacie nie na temat ![]() |
|
![]() |
![]() |
#757 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#758 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 15.09.2005 - 14:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#760 |
Guest
|
![]()
Ja już kupiłam w środę wieczorem, ale wtedy tylko zainstalowałam i teraz idę grać
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|