![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Moje pierwsze wrażenia? Zazdrość i złość. Tyle z was ma tą grę... Błagania rodziców nic nie dały... Muszę poczekać do świąt... Może wtedy ktoś się nademną zlituje i kupi mi tą grę...
Nie mam Na studiach - i nie mam Nocne Życie. Muszę mieć tą grę! Dobra, chyba wybłagam rodziców... |
![]() |
|
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hmm moje wrażenia? ...
Jest dużo ciuchów (dla menów), nowych, znośnych i dość fajnych. Ponarzekać głównie na fryzury... Jest nieco więcej interakcji z simami, kilka nowych i dobrych ulepszeń życia simów. No i randki, dodatkowe wskaźniki etc. Ogóle dodatek wydaje mi się (jak narazie) lepszy niż NS. Tylko znowu brakuje mu czegoś, co wciągnęłoby gracza... po miesiącu się znudzi, ale akurat w zimie wychodzi kolejny dodatek. Mogliby się postarać robić dodatki rzadziej, ale lepiej. A nie, to co zwykle... małe rodzinki małych miast, wiodące uporządkowane do granic możliwości życie porządnych ludzi... Ogólnie ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Ogólnie gra mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Hmmm....ja nie mam jeszcze tych simsów, ale już niebawem sobie kupię. Oglądałem juz wiele filmików i dziesiątki screenów....i zauważyłem że gra musi być naprawde rewelacyjna. Pierwsza rzecz która przyciągnęła moją uwagę to oczywiście SAMOCHÓD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ufff....alez się rozpisałem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Tak kochasz karaoke? To się nie zawiedź, kiedy nie będziesz słyszał głosu simów... ja np. tak mam.
Osobiście najbardziej podoba mi się budka fotograficzna... |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
No, niezłe zdjęcia wychodzą w tej budce
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ja nie slysze ;( Zawsze mam pecha....
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Troche już przeszłam z tym nocnym zyciem...Dodatek jest świetny ale jak u większości problem zaczął się już z kodem Jak to w ogóle możliwe żeby tak pochrzanić kod? Chodzi oczywiście o upiorne z czyt. ż
![]() ![]() ![]() ach wkurza mnie troche to ponowne ustawianie itp, szkoda że gra tego nie zapamiętuje :con: Poza tymi drobiazgami wszystko mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
"THE SIMS GWIAZDA" wrażenia wszystkich | Fushma | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 72 | 18.01.2005 21:30 |
Moje wrażenia | PchEłKa | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 58 | 06.12.2003 15:48 |