Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.09.2005, 14:32   #51
SweetGirl
Guest

Domyślnie Pierwsze wrażenia

Moje pierwsze wrażenia? Zazdrość i złość. Tyle z was ma tą grę... Błagania rodziców nic nie dały... Muszę poczekać do świąt... Może wtedy ktoś się nademną zlituje i kupi mi tą grę...

Nie mam Na studiach - i nie mam Nocne Życie. Muszę mieć tą grę! Dobra, chyba wybłagam rodziców...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.09.2005, 14:38   #52
Rendy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał SweetGirl
Moje pierwsze wrażenia? Zazdrość i złość. Tyle z was ma tą grę... Błagania rodziców nic nie dały... Muszę poczekać do świąt... Może wtedy ktoś się nademną zlituje i kupi mi tą grę...

Nie mam Na studiach - i nie mam Nocne Życie. Muszę mieć tą grę! Dobra, chyba wybłagam rodziców...
Witaj w klubie ale na szczęście jeśli w niedziele mój wójek nie weźnie auta to pojadę do KRAKOWA i kupię wreszcie upragnione simsy NŻ juchu (teraz tylko modlić się by wójek nie pracował w niedziele )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 15:32   #53
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Hmm moje wrażenia? ...
Jest dużo ciuchów (dla menów), nowych, znośnych i dość fajnych. Ponarzekać głównie na fryzury... Jest nieco więcej interakcji z simami, kilka nowych i dobrych ulepszeń życia simów. No i randki, dodatkowe wskaźniki etc. Ogóle dodatek wydaje mi się (jak narazie) lepszy niż NS. Tylko znowu brakuje mu czegoś, co wciągnęłoby gracza... po miesiącu się znudzi, ale akurat w zimie wychodzi kolejny dodatek. Mogliby się postarać robić dodatki rzadziej, ale lepiej. A nie, to co zwykle... małe rodzinki małych miast, wiodące uporządkowane do granic możliwości życie porządnych ludzi... Ogólnie ok.
stare 20.09.2005, 15:58   #54
viper_88
Guest

Domyślnie

Ogólnie gra mi się podoba (mam ją od 14 września) Możliwość posiadania samochodów jest po prostu świetna. Co do fryzur, to tego się nie czepiam, a nowe ubrania, jak i meble, są bardzo fajne. Jak dla mnie, największym minusem jest za krótki czas (3 godziny) na przejście na wyższy stopień (ci, co mają grę, wiedzą, o co chodzi) na spotkaniach towarzyskich i randkach - ja dałbym przynajmniej 5 godzin. Nie zamieniałem jeszcze żadnego mojego Sima w wampira, ale taka możliwość mi się podoba Podoba mi się także możliwość przeniesienia nagrobków wraz z rodziną (chodzi mi o przeprowadzki)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 16:51   #55
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Hmmm....ja nie mam jeszcze tych simsów, ale już niebawem sobie kupię. Oglądałem juz wiele filmików i dziesiątki screenów....i zauważyłem że gra musi być naprawde rewelacyjna. Pierwsza rzecz która przyciągnęła moją uwagę to oczywiście SAMOCHÓD normalnie rewelka....wkońcu dali cos konkretnego ;D Kolejną frajdą dla mnie jest panel DJ'a , dyskotekowe światła, taka kuleczka.... , no i przede wszystkim KARAOKE to jest coś co uwielbiam pamiętam jak grałem w the sims Gwiazda ponad 80% moich postaci wybierali karierę muzyczną Co do fryzur to sie nie czepiam, bo musze przyznac że ja już w sumie nie korzystam z fryzur czy ubrań Maxisowskich. W końcu w necie znajduje sie MNÓSTWO różnych, przeslicznych rzeczy. A teraz to co spowodowało że szczena mi opadła i musiałem ją ręką przez tydzień podtrzymywać... mam tu na myśli widok sąsiednich domów Nareszcie wszystko wygląda teraz tak realistycznie. Już nie ma tych beznadziejnych pustych terenmów można już wyczuć pewna interakcję z otoczeniem i innymi simami
ufff....alez się rozpisałem mam nadzieje że nie macie mi tego za złe ale ja tak lubie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 17:01   #56
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Tak kochasz karaoke? To się nie zawiedź, kiedy nie będziesz słyszał głosu simów... ja np. tak mam.
Osobiście najbardziej podoba mi się budka fotograficzna...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 17:15   #57
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

No, niezłe zdjęcia wychodzą w tej budce. Ciekawe są też restauracje, kręgielnie i autka. Chociaż musze przyznać, że Nocne Życie zapowiadało się troszkę ciekawiej, niż jest w rzeczywistości...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 17:18   #58
vivien
Administrator emerytka

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Vanillienné
Tak kochasz karaoke? To się nie zawiedź, kiedy nie będziesz słyszał głosu simów... ja np. tak mam.
LOL... ja słyszę
vivien jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 18:08   #59
Adi
Guest

Domyślnie

Ja nie slysze ;( Zawsze mam pecha....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.09.2005, 09:48   #60
kawania
Guest

Domyślnie

Troche już przeszłam z tym nocnym zyciem...Dodatek jest świetny ale jak u większości problem zaczął się już z kodem Jak to w ogóle możliwe żeby tak pochrzanić kod? Chodzi oczywiście o upiorne z czyt. ż Pomału okazywało się że niewidać w grze połowy dodatków czyli do usuniecia ściągnięte rzeczy. Jak u wiekszości. Po przeinstalowaniu gra zaczęła szaleć - nieusuniete jakieś szczatki na szczęście wyszukałam znalazłam usunełam i znowu zainstalowałam. Gra ogólnie jest super mój gość tańczył chyba z miotłą nie wiem bo był gościem. Te wszystkie interreakcje sa super najlepsze jest to że randki itp. są punktowane. Troche za szybko mi czas leci Nowe podłogi i tapetki są świetne co do fryzur i ciuchów to takie średnie.
ach wkurza mnie troche to ponowne ustawianie itp, szkoda że gra tego nie zapamiętuje :con:
Poza tymi drobiazgami wszystko mi się podoba
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania