Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.09.2005, 18:11   #41
magda_909
Guest

Domyślnie

Ja niedawno spotkałam hrabiego Jerzego jakiegoś tam, ale wtedy akurat nie chciałam by wampirem, nawet sie nie zapoznałam teraz gdy chce żeby moi simowie byli wampirami to za chiny nie moge go nigdzie znalesc

Pech
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.09.2005, 18:13   #42
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Dokładnie, mam dokładnie tak samo.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 18:28   #43
Toxic
Guest

Domyślnie

Ja w dniu w którym kupiłem nocne zycie trafiłem na wampira jakaś tam Hrabina ale tylko na nią . Ona zaraziłą wampiryzmem mojego sima a on 4 kolejne Ja spotkałem wampira w kasynie grałem sobie w karty a tu patrze wampir siada i gra ze mną. Natychm,iast zaoczłem z nią gadać potem w nocy ją zapraszełm do siebie i innym simem nakłniłem ją zęby mojego zaraziła To chyba tylko od scześcia zależy no i one są tylko w Przedmieści np w kulbie w Miłowei Dziwnowie albo Weronie sie go nie spotka tylko w centrum
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2005, 19:36   #44
Adi
Guest

Domyślnie

ja zpotkałem 3:

Jakąs hrabine Ślimak
Jakiegoś hrabie niepamietam jak
Jakiegoś hrabie niepamietam jak
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.09.2005, 14:08   #45
cornelia
Guest

Domyślnie

Ja sie nie bawie w poszukiwanie.. najlepiej jest tak stworzyc np simke i w aspiracjach tam w tworzeniu dac że kręci cie wampiryzm. Po czym zamówic swatke i dac jej najwyzsza kwote 5000 $ i ona da ci na Randke Wampira pozdro*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.09.2005, 14:14   #46
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał cornelia
Ja sie nie bawie w poszukiwanie.. najlepiej jest tak stworzyc np simke i w aspiracjach tam w tworzeniu dac że kręci cie wampiryzm. Po czym zamówic swatke i dac jej najwyzsza kwote 5000 $ i ona da ci na Randke Wampira pozdro*
Och... ile razy można powtarzać, że wampiry wtedy wcale nie spadają... wszystko zależy od szczęścia...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.09.2005, 14:26   #47
Adi
Guest

Domyślnie

spadają ale tylko nocą
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.09.2005, 14:29   #48
airs
Guest

Domyślnie

A mi się udało z tym wampirem wreszcie. Mam szczęście, bo swatka dała mi odrazu wampira na randce w ciemno. No i nakłoniłam moim facetem, żeby wampir ugryzł ją no i teraz jest wampirzycą
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.09.2005, 14:49   #49
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Ach... możliwe... bo tylko ja mam takiego pecha...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.09.2005, 10:17   #50
*Neina*
Guest

Domyślnie

Udalo sie! Zrobilam babke (kreci ja wampiryzmo i czarne wlosy), zadzwonilam bo swatke i dalam jej niecale 4500 i spadl mi hrabia benek rozyczka czy cos takiego... i ugryzl mnie! niestety w obawach miala stac sie wampirem , wiec mi zwariowala , no to trzeba bylo ja uleczyc.... ale pozniej ja ugryz drugi raz to sie zostawilo. zostala zaproszona na sub innej simki.... i polowa simsow to wampiry , a ona sie uleczya (ale zemnie wredne bydle) i hiphiphura!!! dzieki cornrlia:*
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania