![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Dokładnie, mam dokładnie tak samo.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja w dniu w którym kupiłem nocne zycie trafiłem na wampira jakaś tam Hrabina ale tylko na nią . Ona zaraziłą wampiryzmem mojego sima a on 4 kolejne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
ja zpotkałem 3:
Jakąs hrabine Ślimak Jakiegoś hrabie niepamietam jak Jakiegoś hrabie niepamietam jak |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Ja sie nie bawie w poszukiwanie.. najlepiej jest tak stworzyc np simke i w aspiracjach tam w tworzeniu dac że kręci cie wampiryzm. Po czym zamówic swatke i dac jej najwyzsza kwote 5000 $ i ona da ci na Randke Wampira
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
spadają ale tylko nocą
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
A mi się udało z tym wampirem wreszcie. Mam szczęście, bo swatka dała mi odrazu wampira na randce w ciemno. No i nakłoniłam moim facetem, żeby wampir ugryzł ją no i teraz jest wampirzycą
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Ach... możliwe... bo tylko ja mam takiego pecha...
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Udalo sie! Zrobilam babke (kreci ja wampiryzmo i czarne wlosy), zadzwonilam bo swatke i dalam jej niecale 4500 i spadl mi hrabia benek rozyczka czy cos takiego... i ugryzl mnie! niestety w obawach miala stac sie wampirem , wiec mi zwariowala , no to trzeba bylo ja uleczyc.... ale pozniej ja ugryz drugi raz to sie zostawilo. zostala zaproszona na sub innej simki.... i polowa simsow to wampiry , a ona sie uleczya
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|