![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Miałam formatowany dysk C..Ponieważ komp mi się zepsuł a dysk D został..Miałam na D wgrane simsy 2 , dodatek NS i NŻ..Ale poleciało z C z moich dokumentów wszystko..Wywalilam simsy z D i zaczynam je wygrywać od nowa..Instalacja się rozpoczeła dochodzi do 9% i pokazuje się jakiś błąd z nośnikiem ! Nie mam pojęcia o co z tym chodzi..No to spróbowałam jeszcze raz zainstalować teraz z kolei na drugiej płytce zatrzymuje się na 33% i znów błąd z nośnikiem..Nie wiem od czego to zależy kiedy się pojawia..
![]() ![]() ![]() Ps. Simsy odinstalowywałam ręcznie po prostu wywaliłam do kosza..Czy to mogło przez to się tak zepsuć ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
może usuń wpis w rejestrze
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Usunełam i nic..jak instalacja się nie powiodła to też ususnełam..I też nic..W kółko ten błąd z nośnikiem..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a ja mam pomysł, moze płyty są w stanie krytycznym(porysowane, brudne itp.) wyczyść płyty miękką ściereczką albo przemyj jeszcze dezodorantem i musi działać też tak miałem
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzięki za porady..ale nadal nie działa.. :con: Nie można jakoś inaczej wykonać tej instalacji..albo czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł odnośnie z tym problemem z nośnikiem..?..
EDIT: Okazało się, że to wina napędu trzeba go wymienić..no bo w sumie to stary już jest..Mam nadzieję, że będą mi simsy chodzić..Jeszcze raz dzięki za porady a temat można zamknąć.. Ostatnio edytowane przez Nindë : 17.10.2005 - 07:52 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Problem związany z The Sims 2 | Mateo | The Sims 2: Problemy z grą | 10 | 05.09.2005 20:56 |