![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem że taki temat był, ale nikt mi nie pomógł jak chciałem problem brzmi: Jaką muszę mieć kartę graficzną, aby były dostępne wydarzenia specjlane (Filmiki np. przy pierwszym pocałunku)?Tylko żeby nie były zamazane (jak u mojej koleżanki) i żeby się nie przycinały. I jeszcze jedno ile muszę mieć pamięci RAM aby simsy chodziły płynnie? Bo ja mam 256mb RAM i sie gra przycina. A jeśli chodzi o filmiki to kartę graficzną mam Nvdia GeForce 4 MX. Mam nadzieję że mi pomożecie(?) Błagam napiszcie mi jaką kartę najlepiej kupić
![]() Ostatnio edytowane przez simek : 30.10.2005 - 16:48 Powód: Nikt mi nie pomógł:( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Naprawdę, ciężko wyczuć. Czasami na kartach gorszych filmiki działają, a na jakichś super nowych niestety nie. Simsy mają to do siebie, że raz działają komuś o słabym kompie a nie chodzą na lepszych (skrajność). Osobiście mam GeForce FX 5200, podgląd wydarzeń specjalnych u mnie działa. Żeby gra chodziła płynnie, powinieneś mieć 512 RAMu. Albo dokup kostkę 256 albo kup od razu 512. Osobiście mam 512 i się nie tną. Jest też zależność między innymi częściami komputera. W każdym razie, 512 to podstawa (choć znam przypadki, gdzie przy 265 chodzi płynnie...)
Poczytaj TEN temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmmm... GeForce 4 to jedna z gorszych kart, już lepsza jest GeForce 3 Titanium. Ja mam radeona 9550 128MB 126 bit i mi chodzą. A jeśli preferujesz GeForce'y, to najgorsza żeby filmiki chodziły jakoś pewnie GeForce 5500, 128 MB musi mieć! na 64 nie ma co
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Pomóżcie, już nie wiem co robić ;/ | magdish | The Sims 2: Problemy z grą | 5 | 22.10.2005 21:10 |
cały czas sie zawiesza...pomóżcie! | freya | The Sims 2: Problemy z grą | 5 | 23.05.2005 06:57 |