![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy mugl by mi kto wysłaci folder Lights??
(X:\XXX\XXX\The Sims 2\TSData\Res\Lights ) Bardzo prosze pszesłaci CAŁY i skompresowany na adres [email protected] Bardzo prosze, będe zobowiązany, a czemu prosze o ten folder odpowiem na życzenie ![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jap... Bedzie sie mondrzyl
MAM ORGINALNE THE SIMS THE SIMS 2 THE SIMS... WSZYSTKIE SIMY MAM ORGINALNE!!! Zainstalowałem mod na lepszom grafe, znudził mi sie i jego błendy, zrobiłem pszed istalacjom kopie zapasowe, ale nie działajom!!! DLATEGO POCZEBUJE TEN FOLDER WIEC SKIKAJ Z WYZYWANIEM UCZCIWYCH LUDZI OD PIRATÓW!!! PIRAT! |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Popytaj się kogos czy by Ci nie wysłał ale nie tu tylko np. na gg |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiem dobrze otym, ale sam(a) pomyśl jak bysi sie czuła, gybysi nigdy nie splamił(a) sie nielegalnom grom, filmem, pozatym z jakiej paki odrazu skacze ze to ja MAM CRACKI?? Czytałem regulamin, wiec jagy to był nielegal to bym nie prosił!
no dobra koniec OFF TOPA, pomorze kto?? P.S Z tym "oskarżeniem" to do pana simka, czy do mnie? bo sie osobiscie poczyłem jak domnie.... P.SS Ach dynia z świeczkami pachnie cool Ostatnio edytowane przez zab : 31.10.2005 - 23:00 Powód: ? |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja problemu nie widze. robisz kopie zapasowa folderu z moich dokumentow. odinstalowujesz gre i instalujesz na nowo.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
jezku, zkorzy jestescie do pomocy, prosze o tak durzo??
Mysilicie ze mi sie chce wszystko odistalowywaci?? Wszczegulnosci ze wszystko straciłem na ogame... A ini mogą pisaci bez sensu, odkryłęm ze paskal ma dziecko o jezu niesamowite, nieumiem chcodzici simem, nie umiem .... i nie umiem....nanich nie saczecie ze ma cracka.... koniec off topa i wyrzywania sie.... Ostatni raz prosze kogosi o łaske.... Ostatnio edytowane przez zab : 01.11.2005 - 14:59 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
PROSZE ;(
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Folder z save | cornelcia | The Sims 2: Problemy z grą | 8 | 01.04.2005 15:41 |
Folder Download | diablica1 | The Sims 2: Problemy z grą | 6 | 11.03.2005 20:21 |