![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja i kilka innych osób nie ma tego problemu więc następnym razem nie bądź taka pewna i nie wmawiaj tego tym którzy mają problem z Kościdlą! ![]() |
|
|
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja i kilka innych osób nie ma tego problemu więc następnym razem nie bądź taka pewna i nie wmawiaj tego tym którzy mają problem z Kościdlą! ![]() Nyah nie wściekaj się tak on wcale nikomu nie wmawia że to u wszystkich... A co do tych plam po drinkach to o co chodzi? Że ona pije drinki i jest tak pijana że rozlewa? ![]() ![]() |
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Nyah - wyluzuj
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
mada mistrz. Dziwneeee tio jest dla mnie bardzo....
![]() ![]() Niestety Ja nie moge Ci pomoć ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Ostatnio jak grałam to zauważyłam że jak krócej każe Kościdli sprzątać to nie mam takich problemów. może ona męczy się tak samo jak simy?
Ale dziwne jest też to że każda kościdla jaką kupuję to chyba wyczuwa że mam zamiar wysłać ją do trumny (jej mieszkania). mam np taką sytuację: sim najpierw w pasku poleceń ma zjeść obiad, potem pogłaskać smoka i umyć się to kiedy on dojdzie do tego że już się myje to kościdla nagle się zatrzymuje i idzie do trumny a nawet wcze śniej nie wygląda na zmęczoną. może one mają coś w stylu inuicji? :mellow: ![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Mówiąc o zacinaniu, to wnerwia mnie ta sprzątaczka w Abrakadabrowie która cały czas zagradza mi drzwi do toalety choć jest w środku pełno miejsca. Albo Jazzmen na Starówce który wszędzie za mną łazi. A co do servo to urządziłam kiedyś mego impre na 30 albo 40 osób. po imprezie kazałam mu sprzątnąć, on wyszedł, zrobił dwa kółka i nic nie sprzątną. Nie lubię tych robotów.
|
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ostatnio moja Simka zapukała to Kościdly, żeby posprzątała w domu. Kościdla zaczęła robic swoje czy sprzątać. Potem raptem podeszła do kołyski gdzie było nowo narodzone dziecko i zaczęła je karmić!
![]() ![]() ![]() Aż miło popatrzyć jaka Kościdla jest miła ![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Może Kościdla to początkujący Kamerdyner???
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Czarodziejka ja podejżewam ze cos jej wyjście lub wejście blokowało.Kiedyś zamknełam złodzieja w domu,stał na środku pokoju i też machał tak głową.A miał delej drzwi.Być moze to bylo to
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|