Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.12.2003, 15:46   #31
Nyah
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Filen@Dec 6 2003, 09:05 AM
Niestety.. tak się dzieje !
Czy mówiąc W ten sposób masz na myśli że wszyscy napewno mają ten problem?!
Ja i kilka innych osób nie ma tego problemu więc następnym razem nie bądź taka pewna i nie wmawiaj tego tym którzy mają problem z Kościdlą! Pisali na forum że to nie jest problem wszystkich!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.12.2003, 16:00   #32
Edeta Kudou
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Nyah+Dec 7 2003, 04:46 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Nyah @ Dec 7 2003, 04:46 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Filen@Dec 6 2003, 09:05 AM
Niestety.. tak się dzieje !
Czy mówiąc W ten sposób masz na myśli że wszyscy napewno mają ten problem?!
Ja i kilka innych osób nie ma tego problemu więc następnym razem nie bądź taka pewna i nie wmawiaj tego tym którzy mają problem z Kościdlą! Pisali na forum że to nie jest problem wszystkich! [/b][/quote]
Nyah nie wściekaj się tak on wcale nikomu nie wmawia że to u wszystkich...

A co do tych plam po drinkach to o co chodzi? Że ona pije drinki i jest tak pijana że rozlewa? Bo mi się to nigdy nie zdarzyło :lol: Ciekawe czemu :lol: :lol:

stare 07.12.2003, 18:21   #33
ptasiex
Guest

Domyślnie

Nyah - wyluzuj No właśnie to z tymi plamami? U mnie jeszcze czegoś takiego nie było... Simy robią plame pijąc drinka? Fajnie!

stare 08.12.2003, 12:04   #34
Samantha
Guest

Domyślnie

mada mistrz. Dziwneeee tio jest dla mnie bardzo.... nigdy nie widziałam takiego blędu!

Niestety Ja nie moge Ci pomoć ale moshe ktos inny

stare 08.12.2003, 12:43   #35
mada.mistrz
Guest

Domyślnie

Ostatnio jak grałam to zauważyłam że jak krócej każe Kościdli sprzątać to nie mam takich problemów. może ona męczy się tak samo jak simy?
Ale dziwne jest też to że każda kościdla jaką kupuję to chyba wyczuwa że mam zamiar wysłać ją do trumny (jej mieszkania). mam np taką sytuację: sim najpierw w pasku poleceń ma zjeść obiad, potem pogłaskać smoka i umyć się to kiedy on dojdzie do tego że już się myje to kościdla nagle się zatrzymuje i idzie do trumny a nawet wcze śniej nie wygląda na zmęczoną. może one mają coś w stylu inuicji? :mellow: <_< :wacko: :ph34r:

stare 08.12.2003, 13:04   #36
Chiqa
Guest

Domyślnie

Mówiąc o zacinaniu, to wnerwia mnie ta sprzątaczka w Abrakadabrowie która cały czas zagradza mi drzwi do toalety choć jest w środku pełno miejsca. Albo Jazzmen na Starówce który wszędzie za mną łazi. A co do servo to urządziłam kiedyś mego impre na 30 albo 40 osób. po imprezie kazałam mu sprzątnąć, on wyszedł, zrobił dwa kółka i nic nie sprzątną. Nie lubię tych robotów.

stare 08.12.2003, 17:41   #37
Filen
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by kaczusia@Dec 5 2003, 01:36 PM
Ja podejrzewam, że to ci Simowie niemagiczni nie lubią Kościdly. Oto dowód:

To zdjęcie przedstawia Simke niemagiczną, która jak widać nie polubiła Kościdly

Za to Simowie magiczni nie zwracają na Kościdle uwagi - jakby była czymś normalnym i codziennym
hmm! Ja zaprosiłam niemagicznego sima do uroczyska ( rzuciałan na niego cios miłości ) niestety mój sim nie zdąrzyłdo toaletu i była kłauuuuż. nie chciało mi sie ścieraćwięc zapukałam do kościdli. no i weszła i nagle ktoś sie złości! patrze - a to ten niemagiczny sim właśnie wstał od mojego pysznego obiadku i wrzeszczy, że nie podoba mu sie kościdla!

stare 08.12.2003, 18:27   #38
ptasiex
Guest

Domyślnie

Ostatnio moja Simka zapukała to Kościdly, żeby posprzątała w domu. Kościdla zaczęła robic swoje czy sprzątać. Potem raptem podeszła do kołyski gdzie było nowo narodzone dziecko i zaczęła je karmić! Widać Kościdla jest bardzo opiekuńcza

Aż miło popatrzyć jaka Kościdla jest miła

stare 08.12.2003, 18:29   #39
Konwalia
Guest

Domyślnie

Może Kościdla to początkujący Kamerdyner???

stare 09.12.2003, 06:19   #40
Gumka
Guest

Domyślnie

Czarodziejka ja podejżewam ze cos jej wyjście lub wejście blokowało.Kiedyś zamknełam złodzieja w domu,stał na środku pokoju i też machał tak głową.A miał delej drzwi.Być moze to bylo to

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania