![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
W grze sillkroad mam problem przy tworzeniu postaci a mianowicie nie wiem jak mam przejsc dalej nie mam zadnego przyciusku ,,start" bardzo prosze o pomoc gdyz od jakiegos czasu juz mam ten problem i chcialabym wkoncu dalej przejsc ;(
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem z grą Syberia II. Na końcu gry, jak trzeba zagrać melodię przyzywającą mamuty, to nie wiem jak trzeba ustawić tam takie otwory. Chodzi o zamykanie i otwieranie. Przeszukałam już internet i wszystkie solucje i nic nie kapowałam. Chodzi o to, że jak zrobiłam co każą to nie działało. Pomocy! ;(
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ja nie mogę przejść ostatniego scenariusza Ziemi(tam gdzie trzeba dodac cztery zjatyckie gatunki) w zoo tycoon 2.
|
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem z Tomb Raiderem 6-tką
![]() ![]()
![]() |
#76 | ||
Guest
|
![]()
Ja nie umiem w THE URBZ: Sims in the city dla GBA przejśćmisji w pierwszej dzielnicy. Mieszkam sobie w małym domku i siędze tu dosćdługo... Muszę zaprosić dziewczynę do ciekawego meijsca, zabieram jądo klubu który jest czynny od nocy, tam kupuję jej amciu, potem chce się zabawić - korzystamy z maty tanecznej, a potem chce iśćdo sklepu, a jedyny sklep w okolicy [aktualnie dalej do centrum przejść nie można - roboty drogowe] jest czynny dopiero od 10 rano, a wtedy mój sim jest jużwykończony i pada... Kiedy nawet dotrwa do zakupów to dziewczyna stwierdza że ten sklep jest nieodpowiedni zaliczając jeden punkt misji [zatem nie można tego pominać] i chce iść do sklepu bardziej "ulicznego" - mój sim jest już wtedy skonany i budzę się w szpitalu nawet gry przed misją wszystkie paski potrzeb są zielone.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.04.2006 - 00:20 |
||
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Gram w Beach Life i nie mogę przejść planszy pt. Baby, ach te baby! Co mam zrobić, żeby to przejść???
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
mam problem w lionhercie
jestem aż przy krypcie wchodze do przedsionku zabijam kapki kości z pierwszej kaplicy(czy jakos tak) i potem walczę ze strażnikiem KRWAWIĄCEJ WŁÓCZNI ale on jest bardzo silny ja mam 21poziom postacie nawalam magia lodu w niego ale bardzoi mało to daje a on się regeneruje z moich obrazeń i takiie błędne koło zabija mnie w 50 sekund nie wiem co robić. nie wiem spróbuje użyc mikstur wampiryzmu moze cos pomoże ale watpię w to POMÓŻCIE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
A ja z Icewind Dale: Heart of Winter. Nie daję rady zmorom z wyspy grobów, a metoda na chama nie przynosi skutków. POMOCY!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|