Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Inne gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.10.2005, 14:18   #71
kartofelq
Guest

Domyślnie

Gta San Andreas
Mam problem z misją "Beach's A Live" od OG.
Dojeżam do tej DJ'ki zagaduje do niej, daje [Y] ale nie zaczynam tańczyć? Co jest

Z góry dzięki za odpowiedzi.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.12.2005, 14:35   #72
Asulkä
Guest

Domyślnie

W grze sillkroad mam problem przy tworzeniu postaci a mianowicie nie wiem jak mam przejsc dalej nie mam zadnego przyciusku ,,start" bardzo prosze o pomoc gdyz od jakiegos czasu juz mam ten problem i chcialabym wkoncu dalej przejsc ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 13:06   #73
abacusca
Guest

Ja mam problem z grą Syberia II. Na końcu gry, jak trzeba zagrać melodię przyzywającą mamuty, to nie wiem jak trzeba ustawić tam takie otwory. Chodzi o zamykanie i otwieranie. Przeszukałam już internet i wszystkie solucje i nic nie kapowałam. Chodzi o to, że jak zrobiłam co każą to nie działało. Pomocy! ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.03.2006, 21:09   #74
laureatka12
Guest

Domyślnie

Ja nie mogę przejść ostatniego scenariusza Ziemi(tam gdzie trzeba dodac cztery zjatyckie gatunki) w zoo tycoon 2.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2006, 15:04   #75
Raija

Reputacja: 10
Domyślnie Traod

Mam problem z Tomb Raiderem 6-tką Jestem na poziomie 'Sala por roku' w 3 wyzwaniu . W tym gdzie zewszad wybuchaja płomienie. Nie wiedzialam że trzeba poczekac aż przez sale przejdzie tzw sciana ognia i poszlam naprzod zanim ona sie pojawila. Teraz tkwie po srodku, z zapisana gra i nie wiem jak sie cofnac do poczoatku wyzwania Pomoże mi ktoś? ;(

W górach...^^
Raija jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2006, 00:05   #76
Fizzly
Guest

Domyślnie

Ja nie umiem w THE URBZ: Sims in the city dla GBA przejśćmisji w pierwszej dzielnicy. Mieszkam sobie w małym domku i siędze tu dosćdługo... Muszę zaprosić dziewczynę do ciekawego meijsca, zabieram jądo klubu który jest czynny od nocy, tam kupuję jej amciu, potem chce się zabawić - korzystamy z maty tanecznej, a potem chce iśćdo sklepu, a jedyny sklep w okolicy [aktualnie dalej do centrum przejść nie można - roboty drogowe] jest czynny dopiero od 10 rano, a wtedy mój sim jest jużwykończony i pada... Kiedy nawet dotrwa do zakupów to dziewczyna stwierdza że ten sklep jest nieodpowiedni zaliczając jeden punkt misji [zatem nie można tego pominać] i chce iść do sklepu bardziej "ulicznego" - mój sim jest już wtedy skonany i budzę się w szpitalu nawet gry przed misją wszystkie paski potrzeb są zielone. Ktoś wie jak to zrobić? xD

Cytat:
Napisał besta
chyba kazdy zna stara gre mario...
ostanio znowu zaczelam w to grac hyhy
wiem wiem ze to taka glupia gra ale jakis sentymencik do niej mam;p
tyle ze nie umiem nadal przejsc 4 planszy... :/ (podziemia)
jesli ktos pamieta to baaardzo prosze
Po pierwsze to wersji Mario jest tyle ile ziaren piasku na pustyni, ale w większości 4 plansza wygląda tak samo - tylk ogdzie ten problem? Wystarczy trochę zreczności i już... Nie ma tam żadnych zagadek...

Cytat:
Napisał MAthea
Mam problema z gra haverst moon...moze to niejest problem ale pytanko...bo dostalam konia...zima...i co mu dawac jesc???i czemu on jest caly czas na dworze???nie chce by byl chory...
Nie trzeba go karmić, zapewne grasz w HM 1 z GBC, więc nie musisz z nim robić zupełnei nic. Później dostanie siodło to będziesz mogła na nim jeździć i używać go jak pudła na plony - wrzucać plony do sakw. Wszystkie informacje o HMach znajdziesz w moim serwisie. ---> www.hmtown.prv.pl

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.04.2006 - 00:20
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.05.2006, 11:49   #77
EuleEule
Guest

Question

Gram w Beach Life i nie mogę przejść planszy pt. Baby, ach te baby! Co mam zrobić, żeby to przejść???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.05.2006, 11:55   #78
Aϊda
Guest

Domyślnie

Cytat:
Ja nie umiem w THE URBZ: Sims in the city dla GBA przejśćmisji w pierwszej dzielnicy. Mieszkam sobie w małym domku i siędze tu dosćdługo... Muszę zaprosić dziewczynę do ciekawego meijsca, zabieram jądo klubu który jest czynny od nocy, tam kupuję jej amciu, potem chce się zabawić - korzystamy z maty tanecznej, a potem chce iśćdo sklepu, a jedyny sklep w okolicy [aktualnie dalej do centrum przejść nie można - roboty drogowe] jest czynny dopiero od 10 rano, a wtedy mój sim jest jużwykończony i pada... Kiedy nawet dotrwa do zakupów to dziewczyna stwierdza że ten sklep jest nieodpowiedni zaliczając jeden punkt misji [zatem nie można tego pominać] i chce iść do sklepu bardziej "ulicznego" - mój sim jest już wtedy skonany i budzę się w szpitalu nawet gry przed misją wszystkie paski potrzeb są zielone. Ktoś wie jak to zrobić? xD
ojeju, nie kumam, mam ta gre, i takowej misji nie widzialam ^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2006, 16:11   #79
Poziomek
Guest

Domyślnie

mam problem w lionhercie

jestem aż przy krypcie wchodze do przedsionku zabijam kapki kości z pierwszej kaplicy(czy jakos tak) i potem walczę ze strażnikiem KRWAWIĄCEJ WŁÓCZNI ale on jest bardzo silny ja mam 21poziom postacie nawalam magia lodu w niego ale bardzoi mało to daje a on się regeneruje z moich obrazeń i takiie błędne koło zabija mnie w 50 sekund nie wiem co robić.
nie wiem spróbuje użyc mikstur wampiryzmu moze cos pomoże ale watpię w to
POMÓŻCIE :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2006, 08:40   #80
kluseczka
Guest

Domyślnie

A ja z Icewind Dale: Heart of Winter. Nie daję rady zmorom z wyspy grobów, a metoda na chama nie przynosi skutków. POMOCY!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania