![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
No tak, tylko, że już problem z babsztylem mam dawno rozwiązany, a teraz dążę do odpowiedzi na pytanie: czy po reinstalu i podmienieniem plików na te zrobione przed reinstalem nie skopiują się też błędy?
Pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
To zależy jakei błędy... wydaje mi się, że się kopiują, najlepszym wyjściem jest reinstalacja od kompletnego zera...
|
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie wiem dlaczego, ale nie widziałam w ogole tej baby... byłam w ok. parcelach publicznych (w tym w "Mroczenej krypcie") i żadnej simki/baby z torebką nie spotkałam, gdzie ona jest najczęściej ??
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam :* |
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
I w koncu się stalo!! Pojechalam sobie kobietą z facetem do FM, i nic , flirtowali ze sobą aż tu nagle, szast,plast, moja simka dostaje torebka w twarz ! w najmniej oczekiwanym momencie ona sie pojawila- u mnie nazywa sie Pani Zadecka.
I rzeczywsicie, karci, bije, ale tylko moją simke. NAszczęscie pozniej sie uspokoila, ale jak chce z nia nawiązac kontakt,to sie nie da, i malo tego- zaczyna atakować znowu. zrobilam pare fotecek, pozniej je pokaze w smiesznych screenach, narazie wracam do gry, pa
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Bo u każdego nazywa się Pani Zadecka. Znaczy się w innych miastach są inni NPC, a Zadecka występuje w Miłowie. W Dziwnowie i Weronie nie wiem jak się nazywają besztające baby, bo nie grałam... Nodesha, więc już wiesz jak wkurzający jest ten babsztyl...
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |