| 

| 
		#12 | 
| 

Guest 

| 

Sasza a masz Gwiazde? :lol: ?

| 
| 

| 
		#13 | 
| 

Guest 

| 

Nie nie mam wiesz. <_< Pewnie ze mam.

| 
| 

| 
		#14 | 
| 

Guest 

| 

Ja znam inny trick  

Jest taki magiczne lustro do ściągnięcia z internetu i tam są opcje można mieć na maksa w szystko można arobić tak zeby gwiazdki pojawiały się stopniowo albo wszystkie od razu           
		 | 
| 

| 
		#15 | |
| 

Guest 

| 

Cytat: 

| 
|
| 

| 
		#16 | 
| 

Guest 

| 

Wiesz co sephora te strony co podałaś to nie działają, na jednej jak robi się żeby ściągnąć flashgatem i występuje błąd i na drugiej jakieś reklamy portalu. <_<

| 
| 

| 
		#17 | 
| 

Guest 

| 

patrzcie na daty  

ten temat jest stary i sephora podala adresy w zeszlym roku    aktualne linki to: dokladny link do obrazka   glowna stronka Shaklin's Page
		 | 
| 

| 
		#18 | 
| 

Guest 

| 

ludzie ,nie wnerwiajcie... <_<  lustro tu http://www.millenniumsims.com/  

obrazek tu http://www.cheapfrills.org/ ... a tak by the way, u góry ekranu jest taka bardzo skomplikowana :lol: funkcja 'szukaj', wciskasz ją i wpisujesz słowo którego szukasz...UU! skomplikowane, nie? <_< a potem pojawiają siem strony z tym słowem... skomplikowane, nie? :lol: ale dacie rade! ~Więc zamiast wypisywać gupie pytania i robić nadąsane miny, że strona podana rok temu nie dziala    , wciśnijcie 'szukaj' i nie pytajcie się jako tysięczna osoba o jakiś gupi przedmiot, którego adres był podawany xxx razy... grrrrr...  
		 | 
| 

| 
		#19 | 
| 

Guest 

| 

Droga Lilu, 

mam nadzieję, że tu jeszcze zawitasz i przeczytasz to, co mam Ci do powiedzenia:> A więc: strona z 'obrazkiem' jest ciągle aktualizowana i niestety nie tak prosto go odnaleźć jak Ci się wydaje!!:> ale skoro jesteś taka mądra i obcykana w kompie to może podasz aktualny link?!:> Wiele osób byłoby na pewno wdzięcznych, bo nie każdy tak się na tym zna jak ty!!:> JAK JESTEŚ TAKA MĄDRA TO PODAJ AKTUALNY LINK BO JA NIE MOGĘ GO ZNALEźĆ A TY Z TWOIMI ZDOLNOŚCIAMI NA PEWNO GO ZNASZ:>  | 
| 

| 
		#20 | 
| 

Guest 

| 

nika1990 

Jezeli tak trudno naprawde samemu sobie znalesc, to prosze, link do sciagniecia lustra: http://www.millenniumsims.com/objects/zips...agicMirror2.zip Nie wiem czy to tak trudno kliknac w Objects, a pozniej Misc (taka ikonka simowa z 3 koleczkami). Stronka faktycznie czesto sie zmienia, ale jest to tylko jej wyglad, menu jest takie samo, nie zauwazylam, zeby ktorykolwiek z przedmiotow na tej stronce gdzies sie przemiescil, wiec o co ta afera??? Nie mozna bylo grzecznie zapytac???  | 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|