Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.12.2003, 18:52   #61
Filen
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Nyah@Dec 11 2003, 07:33 PM
To dziwne...
Nyah teraz ja cie poprawie : nie pisz takich postów jak - to dziwne....

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.12.2003, 09:21   #62
Joniss
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by vana@Nov 25 2003, 07:19 PM
Ja mam 2! Pierwsze:Magiczny Nektar -składniki: pot ropuchy,winogrona,winogrona wytłoczyć w kadzi, działanie-? mojej simce nic się nie stało
Drugie: Biszkopcik-składniki: proszek do pieczenia,masło,pył chochlików upiec w piecu, działanie: masz oślą głowę
te przepisy podaje ta maszyna do wróżenia

stare 12.12.2003, 09:30   #63
Joniss
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Filen@Dec 11 2003, 06:02 PM
Tez tak zrobiłam Rzuciłam czar na kotka i sał sie oooogrooomny i brzydki!! Noto go zagłodziłąm i miałam z tego kotka babke...
ja miałam dwa pieski i też byłam zawiedziona, że nie da się tego odwrócić. Ale nie chciałam go zabijać, bo w końcu inne ciało ta sama dusza więc zamieniłam tego drugiego pieska w człowieka (Rino i Maja zawsze byli parą I ożeniłam Rina z jakąś babą, Rino się ożenił z Mają i miałam czwóreczkę. No to ci 2 którzy tam byli doprowadziłam ich do kłótni. Facet odszedł. A tą babkęzagłodziłam. I teraz Rino i Maja żyją razem i szczęśliwie...

stare 12.12.2003, 13:03   #64
Nikee
Guest

Domyślnie

A wiecie co? Moze bedzie sie dalo dopiero uzyc sekretnych zaklec gdy sie uzyje wszystkich z ksiegi (chodzi mi taz o amulety).

stare 12.12.2003, 14:03   #65
Czarodziejka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Sasza@Dec 12 2003, 02:03 PM
A wiecie co? Moze bedzie sie dalo dopiero uzyc sekretnych zaklec gdy sie uzyje wszystkich z ksiegi (chodzi mi taz o amulety).
ja już umiem wszystkie zaklęcia w księdze i nic nowego się nie da... może dlatego, że nie mam zwierzaków i gwiazdy...

stare 12.12.2003, 14:17   #66
Nyah
Guest

Domyślnie

Jeżeli nie masz gwiazdy to oznacza że nie masz wszystkich czrów bo jest zaklęcie i do niego potrzebne są czrne róże które przynoszą fani! (CHYBA)

stare 12.12.2003, 14:26   #67
Czarodziejka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Nyah@Dec 12 2003, 03:17 PM
Jeżeli nie masz gwiazdy to oznacza że nie masz wszystkich czrów bo jest zaklęcie i do niego potrzebne są czrne róże które przynoszą fani! (CHYBA)
tak, ale jak mam samą abrakadabre to czary z gwiazdy mi się nie wyświetlają i to są wszystkie czary w księdze... a tamte to są w innych dodatkach... nie wiem czy mnie rozumiesz... to są wszystkie czary jakie mam w księdze, a jak ktoś nie ma gwiazdy to w ogóle nie ma pojęcia o tym zaklęciu... a poza tym to wątpię, żeby tak się dało robić... bo to by było lekko bezsensowne...bo gra jest ciekawsza, gdy się samemu czary odkrywa...

stare 12.12.2003, 14:28   #68
Filen
Guest

Domyślnie

Jest pewne zaklecie z czarnymi różami. Ale ja nie mma Abry ( już ) i Gwiazdy ( jeszcze )

stare 12.12.2003, 16:36   #69
Mrówka
Guest

Domyślnie

A ja mam już wszystkie zaklęcia łącznie z tym z czarnymi różami bo mam wszystkie dodatki do The Sims!

stare 12.12.2003, 17:54   #70
Nikee
Guest

Domyślnie

A co przyszedl fanatyczny wielbiciel i dal roze? Bo ja dzisiaj doszedlem do stopnia wielbiciela i jeszcze mi roz nie przyniosl.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania