![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od niedawna nie wlaczaja mi sie Simsy ! Czekam az szanowna gra sie do cholery w koncu wlaczy, wlaczam poraz kolejny i nic. Przeinstalowalam gre, wywalilam rejestry zwiazane z TS2 i wszystkimi dodatkami. Oczywiscie dodatki ktore mialam wczesniej wrzucilam spowrotem. Teraz pokazuje mi sie tylko takie cos jak na dole.
![]() Wina dodatkow ? Sprawdzalam przez tego Cleaner'a czy jakos tak i nic nie wykrylo. Co mam zrobic ? Liczylam, ze posiedze sobie przed kompem doweekendowo ;p i pogram a tu kiszka ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może jakaś aplikacja zakłóca działanie.
Wyłącz antywirusa i firewalla. Potem wciśnij alt+ctrl+delete i wyłącz niektóre procesy. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bez zmian.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
To może popełniłaś błąd wrzucając z powrotem te dodatki? Może odinstaluj grę i dodatki, zainstaluj znowu i zobacz, czy Ci będzie chodzić, jeśli nie wrzucisz tych ściągniętych dodatków. Nie wiem, może ten Cleaner jest zawodny...
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A tobie się gra wyłącza od razu jak włączasz TS2NŻ czy jak grasz to nagle Ci się wyłącza..? Mnie się wyłączają czasami w trakcie gry i też takie coś pisze, ale grać można tylko, że nie wiadomo w jakim momencie gra dostanie kaprysu i się wyłączy
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nindë, nie wlacza sie w ogole. A zmieniac systemu na pewno nie bede.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi wyskakiwało takie coś zawsze na Millenium, ale na XP działa dobrze.. więc wątpliwe, by było spowodowane systemem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam 512 Ram-u, powinno byc OK.
![]() Tak jak na obrazku wyzej. Plik, ktorego nie mam, skasowalam, wiec o co chodzi ? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Systemowi nie podaba się plik wykonywalny gry czyli exe czyli plik którym odpala się grę.
1.Orginał czy "kopia bezpieczeństwa"? 2.Jak "KB" to czy był podmieniany plik (czyt. crack)? Jeżeli nie to: 3.Ile windows ma już? (kiedy ostatnio był robiony format i reinstalka windowsa) Albo masz zwaloną grę, albo windows zaczyna się sypać ![]() A co do tego pliku i folderu tam chodzi o to że kopia raportu który ci wywala na ekran będzie tam ewentualnie wklejona. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|