|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 50.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 36.67% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 13.33% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Mi Fs bardzo się podoba. Wybrał sobie ciekawy temat i teraz jestem ciekawa jak wybrnie z tego zadania. Ale wierzę, ze sobie poradzi. Ja akurat nie mam się do czego przyczepić. "Araba" z małej litery mogę przeżyć
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
To bardzo, że tak powiem "szlachetne" z twojej strony, że chciałeś upamiętnić los ludzi, którzy zginęli w ów ataku terrorystycznym. Zastosowałeś trudną metodę do łączenia opowiadania z faktem historycznym i ciekawe jak z tego wybrniesz. Na razie jest spoko
![]() Ostatnio edytowane przez semus : 22.01.2006 - 20:30 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Hm, czy ja wiem
![]() Temat jak najbardziej mi się spodobał, jednak te szczegóły (biuro rzeczywiście mi się kojarzy z białym kolorem, a okna w samolocie są okrągłe i osadzone nisko) troszeczkę odjęły uroku zdjęciom. Ale ogólnie jest dobrze x> Możesz liczyć, że przeczytam drugi odcinek :] Pozdrawiam ^^ |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
'W radiu młody prezenter seksownym głosem mówił coś o prawyborach' wg. mneit ak by było lepiej, bo te 'Lidia uważała' jest niepotrzebna. A pzoa tym, podoba mi się. Napewno przeczytam kolejny odcinek. Pzdr |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Następne fotostory, które napewno warto przeczytać chociaż znamy jego zakończenie. Viggo - nie wiem czy wiesz, że nie lubię fotostory horrorów. Dlatego nie czytałam twoich poprzednich fs. Z opinni i komentarzy użytkowników dowiedziałam się, że świetnie piszesz te opowiadania, w co nie wątpie. Napotkałam sie teraz z następnym twoim dziełem, miło mi. Powiem wprost - Dzięki Ci, że nareszcie nie horror
![]() Pozdrawaim xpp Caro'tka |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powiem tak czytałam to i jest ciekawie no i trzeba podkreślić to że to już nie horror w twoim wykonaniu. Tekst prosty ale zdazaja się momęty niezrozumiałe.
W radiu jakiś młody prezenter, Lidia uważała że ma seksowny głos, mówił coś o prawyborach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Viggo podobają mi sie twoje FS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Temat wybrałeś sobie ArcyTrudny, bo nikt w sumie nie opisze tego, co stało się w sercach milionach ludzi paroma zdaniami. To za wielkie, by ująć to w paru słowach.. słowa nie mają tak dużej mocy, acz nie mówię w związku z tym, że fotostory to kompletna klapa, bo tak też nie jest. Może i nie jest idealnie, ale źle też na pewno nie jest. Gdzies na 8,5/10 na pewno się złapiesz
![]() Zapraszam do mnie ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
A mnie się narazie nawet, nawet podoba. Tylko tak jak powiedział Puwix mało realistyczne zdjęcia. Mam nadzieję, że to poprawisz. O samolcie nie wspone...
Ogólnie to ocenię po drugim odcinku. |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Pisanie FS to
nie twoja bajka. Jezeli idzie o tak powazny temat to go po prostu nieźle i mocno spieprzyłeś. Dam ci, tak żeby ci nie było smutno. 2. Za publikacje bo wymagała na pewno dużo odwagi. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|