![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Niestety simka numer 3 okazała sie miec twarz rozjechaną przez walec, wiec postanowiłam zrobić kilka ciuchów. Wg. mnie to nie mozna ich zaliczyć ani do kategorii twory ani stwory. Postanowiłamzrobic jeszcze jedna kategorię: potwory
![]() Bluzka z napisami: Przód: ![]() Tył: ![]() Druga bluzka z napsami(strasznie się rozmazało..): Przód: ![]() Tył: ![]() Bluzka z cekinkami(miała byz z ciekinkami, a wyszedł jakis Matrix =P) Przód i tył jest taki sam: ![]() Żółte coś z numerkiem: Przód: ![]() Tył: ![]() Kiecka: Przód i tył taki sam: ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakos żaden z tych ciuchów nie zrobił na mnie specjalnego wrażenia, choć złe nie są. Najmniej podoba mi się ten ostatni (sukienka), ze względu na wzór i skarpety. :con: Z bluzeczek najbardziej podobają mi sie dwie ostatnie- te napisy (trochę rozmazane) na dwóch pierwszych nie podobają mi się. Nie wiem, cz to ze względu na zdjęcia, czy nie, ale 3 ostatnie bluzki mają takie "obramowania" na dekoltach, co sprawia wrażenie, jakby było narysowane, choć nie przeszkadza mi to bardzo.
Tak ogólnie to są dobre, ale widziałam o wiele lepsze. Zależy od tego, czy zaczynasz, czy już wcześniej coś tworzyłaś. ![]() Pozdrawiam ![]()
#14 |
Guest
|
![]()
Dopiero zaczynam, te ciuchy to jedne z moich pierwszych
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na jedne z pierwszych i do tego w Paincie moim zdaniem bardzo dobrze.
![]() ![]() Ale te nadruki na bluzeczkach trochę nie w moim guście. ![]()
#16 |
Guest
|
![]()
Mogę przyznać ,że fajnie dobierasz tekstury i dobrze Ci to wychodzi
![]() Trenuj i rób więcej ,a będą z Ciebie ludzie ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Z pierwszej strony : oba zestawy sa sliczniuchne
![]() Ostatnio edytowane przez CoRnEliA :) : 01.02.2006 - 18:49 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No, no, no! Simka cud, miód, malina! Ubranka również niczego sobie!
Simka: 1000000000000000:10 Ubranka: powiedzmy, że...no...8,5:10 ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No, no nie wiedziałam, że ta simka się aż tak spodoba
![]() ![]() Cornelia: Nowięc czka są z: Simka nr 1- maxisowskie, simka nr 2- http://seomi.zzo.net/ A ta co pozowała do ubranek to nie pamiętam ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ludziska dajcie wszystkie stronki z których ściągacie meshe i fryzury pliska ubrania też mogą byc bo w googleach nic nie moge znalezc!!!!!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|