![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ściągnełam dodatki(ubrania, meble, genotyp a konkretnie włosy). Prawi nic mi nie weszło . Zamiast super fryzur weszły mi zwykłe proste włosy i fryzur NIE MA. Mebli żadnych. A jeśli chodzi o ubrania to jeden komplet i bluzka której nie instalowałam! POMOCY !! HELP 11!!! SOS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wszystkie dodatki musisz rozpakowac i wkleic do folderu Downloads , jesli jednak ci nie wchadza sproboj folder downloads odswierzyc albo wszystkie dodadki wyciac i jeszcze raz wkleic do tego folderu, mi to pomaga
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Myśle że to przez to że nie pościągałaś MASHów czy jak to ma bo jak masz jakąś żecz np. fryzure pod spodem masz napis downloads klikasz jak się ściągnie toklikasz napis MASH i też ściągasz jeżeli nie ma tego napisu to sprubuj kliknąś na tej fruzurze mam nadzieje że pomogłam
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Meshów : > Jeśli ściągasz jakąś fryzurę, musisz mieć do niej mesha. Kiedy ściągasz fryzury poszukaj dokładnie linka do mesha(u?). Kiedy go ściągniesz, wszytskie fryzury będą działać : > A jeśli mimo to nie będą, to już nie wina meshów, lecz autora dodatku : >
Co do mebli - masz CEP'a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ściągałam meshe ( nie jestem taka głupia żeby do dodatków nie instalować MESHY !!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|