![]() |
#462 |
Guest
|
![]()
a mi się zdarzyło w TS1 że mi babka samotna przez kilka dni kichała kaszlała itp i pewnego pięknego poranka przed pójściem do pracy po załatwieniu sie na kiblu wtstała zaczęła się krztusić dławić i takie tam i umarła. a pod zdjęciem w albumie było "Monika umarła na nieznaną chorobą"
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Dziwne zdarzenia?? Miałam pare ale najdziwniejsze a wlasciwie to ktore mnie najbardziej zaskoczylo tooo.... no ale od poczatku kiedys za pomoca kodu zrobilam sobie kostuche no i nazwalam ja oczywiscie Mroczny Kosiarz
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
![]()
A ja wczoraj zostawiłam grę i wyszłam z pokoju, wracam, najpierw słysze jakieś dziwne dżwięki, potem patrze a moja simka stoi w wannie i udaje ze płynie odpychając sie wyimaginowanym kijkiem, spiewając przy tym jakieś żeglarskie piosnki. było super komicznie, i stało się to u mnie pierwszy raz.
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]()
HAMER - ehe, dobre :/
Dzisiaj rano grałam w simsy i kazałam simce iść popływać. Zachciało jej się zagrać w grę (tą którą ma w tzw. magazynku) i postanowiła wyjść... nie wyszła, stała na tafli wody w basenie i grała. :/ Gdy anulowałam jej tą czynność "wpadła" do basenu. Może nie dziwne, ale wkurzające, bo to któryś raz z rzędu. |
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
![]()
grałam wczoraj Przyjemniaczkami i patrzylam co robi Daniel z Andżelą i SZczepan z Lilianą .kazalam Maryśce sie wykąpać (niski poziom energi)a patrze ona...........śpi na golasa w laziecne omalo z krzesla niespadlam!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]()
mi tez babka usnela na golasa jak jom obudzisz to moze sobie chodzic nago
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Guest
|
![]() Cytat:
chodzi o to ze jak sie wyprowadzil to nie możesz do niego zadzwonic bo nie ma domu i telefonu i nie możesz go spotkać na żadnej parceli publicznej.musisz go wprowadzic w jakiś dom i tyle. :mbounce: |
|
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]()
A ja mialam takie zdazenie. Moja rodzina Triver miesci gostka i babke ktozy sa tylko lokatorami. Zadna milosc ani nic. A dzisiaj sobie gram i nagle oni sie pokochali. Zareczyli sie i odrazu kazalam sie im pobrac! Ona sie nie zgodzila i miala w "znajoomościach" (tam gdzie jest co sie czuje do sima) i ona miala na
-50 :con: a we wspomnieniach on mial ze ona g zdradzila z takim faciem ktory jest strazakiem :con: CHORE xP |
![]() |
![]() |
#470 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|