![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ciuchy pierwszej simki są z www.peggysims2.net, ale nie wiem pokładnie na której stronie, bo za dużo ich żeby wszystko przeszukiwać
![]() aninowic-chyba troche nie ten dział i nie ten temat. Przeszukaj linkarnię, tam jest pełno stron. Ostatnio edytowane przez _Harumi_ : 02.02.2006 - 12:01 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Pierwsza simka nie za bardzo przypadła mi do gustu
![]() Ale druga...za to jest ładniutka ![]() ZAPRASZAM DO SKOMENTOWANIA MOICH NAJNOWSZYCH CIUCHÓW ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna jest ta pierwsza..i fajnie jak by zrobiła jakąś nie realistyczną..
A te linki to sa do ściągnięcia simek?? Acha i ten "MAtrix " Jak ty to nazwałaś nie jest zły ;D |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Kolejna porcja moich tworów
![]() Na początek bluzka. Przód: ![]() Tył: ![]() Simki: Dorosła Twarz: ![]() Cała sylwetka: ![]() A tutaj moje wyobrażenie Danusi Jurandówny z Krzyżaków ![]() ![]() Twarz: ![]() Cała: (sukienka najlepsza jaką znalazłam, żadna inna nie pasowała) ![]() Komentujcie ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Śliczna ma fryzurę ta ostatnia. Powiesz skąd ją masz?? Bluzka też niczego sobie. Podobała mi się też twoja 2 simka. Co do pierwszej mam pewne zastrzezenia. Np. niepotrzebnie ma ten kolczyk w wardze. Ciuszki też ładne i starannie wykonane. Wszystko bardzo ładne
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Jasne
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Wszystkie twoje dodatki mi się podobają
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ja nic nie mówię to poprostu...BOMBA!!!
10000000000000/10! POZDRO |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Rany, jak ten temat strasznie spadł
![]() ![]() Na początek Barbie, prezentująca mó ciuch na konkurs(nie oceniajcie jej tylko ciuchy, co chyba że bardzo chcecie, to ja tez możecie ![]() ![]() Tutaj moja pierwsza udana, ciemnoskóra Simka: ![]() Z bliska: ![]() Mój eksperymen z naturalnym skinem: ![]() Minę ma jakby jej sie spać chciało ![]() ![]() Ostatnia już-Gothka(w stroju wizytowym) ![]() Twarz: ![]() Mam nadzieję, że sie podobają ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|