|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 53.19% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
19 | 40.43% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
1 | 2.13% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 2.13% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 2.13% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie ma mi za co dziękować.
![]() Moim zdaniem super. ![]() Zdjęcia są bardzo ładne, mimo nie najlepszych detali wszystko dokładnie widać, ramki i czcionka bardzo mi się podobają. Niektóre zdjęcia są po prostu śliczne, np. ten z widokiem na Miłowo i na tą górke. Bardzo fajnie poustawiałaś sceny, fotostory jest, jak widzę, życiowe, dialogi bardzo mi się podobają, wszystkie dymki są poustawiane po kolei. Bardzo przyjemnie mi się czytało. Zastrzeżenia mogę mieć do kilku literówek, braku paru przecinków i "naprawdę", które napisałaś oddzielnie. Poza tym wrażenia są bardzo pozytwywne, ale z oceną wstrzymam się tradycyjnie do 3 odcinka. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne, szybko i przyjemnie sie czyta, zdjęcia ładne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
No mnie sie podoba! Nie mam nic do zarzucenia
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Może byc ale nie zbyt ciekawe było z tymi kurami
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
super ten komiks daje 5+ bo naprwde jest ekstra
![]() kocham komiksty i ten jest git bardzo wielkie gratulacje skłądam ekstra komix pozdrawiam paaa kiedy nastepny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zrobione, ładnie ciekawie choć nie zaciekawiło mnie aż tak bardzo. Czekam na II odc
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z ostateczną oceną poczekam na drugi odcineczek, a na razie mogę powiedzieć, że:
1. Bardzo fajnie czyta się dialogi. Użyłaś dobrej czcionki, a słowa poszczególnych osób są jakoś uporządkowane. 2. NIezłe zdjęcia. Podzielam zdanie girl_nr_6. Po prostu nie będę się rozpisywać. Dodam tylko, że jak na razie bardzo dobre fotostory. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No mnie sie podoba, przejrzyste, przyjemnie sie czyta, jest to komix, czyli nie ma niepotrzebnych opisow jesli o mnie chodzi. Swietnie! Great!
poczekam do nastepnego odcinka Bye a i podobaja mi sie zdjecia ![]() Ostatnio edytowane przez Pennrodien : 06.02.2006 - 15:31 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No super komiks! Jeśli nic mi nie przeszkodzi to będę go czytać, mam nadzieję do końca. Wychwyciłam kilka literówek i ten znaczek na końcu "CDN..." jest trochę rozmazany. Zdjęcia ładne, mimo, że widać, żę detale tekstur są ustawione na średnie. Jeszcze jedno zdanie mi nie podpasowało na 20 obrazku co mówi ta jej przyjaciółka:"A ja włącznie". Ja bym powiedziała: "Ze mną włącznie". Ale ogólnie bardzo mi się podoba jest taki, jak już ktoś wcześniej powiedział - "życiowy".
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|