| 
 |  | |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
| super Fs- ocena 5 |      | 81 | 60.00% | 
| dość fajne FS- ocena 4 |      | 27 | 20.00% | 
| takie sobie Fs- ocena 3 |      | 13 | 9.63% | 
| nie zbyt udane FS- 2 |      | 5 | 3.70% | 
| okropne FS- 1 |      | 9 | 6.67% | 
| Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  06.02.2006, 21:18 | #32 | 
| Guest 

|   

Super odcinek! Tylko ,że mówi się "otworzył" a nie "otwarł" :] Było kilka literówek, ale mimo to i tak komix jest supcio  Pozdrawiam:* | 
|   | 
|  06.02.2006, 21:24 | #33 | 
| Zarejestrowany: 03.10.2004 Wiek: 39 Płeć: KobietaPostów: 1,636 Reputacja: 10 |   

Odcinek mi się podoba, miałeś fajny pomysł z tym eliksirem.   Parking jest bardzo fajny. Odnoszę wrażenie, że odcinek się trochę rozwlekał, to znaczy jest dużo obrazków, a mało sie wydarzyło. Ale to malutki minus. Są błędy interpunkcyjne i literówki, jak zwykle.  Ale tego chyba do końca nie zmienisz.  "Taksówka przyjedzie do 5 minut"- to dziwacznie brzmi. Czekam na 7. odcinek, akcja fajnie się toczy.  Pozdrawiam 
				__________________ | 
|   |   | 
|  07.02.2006, 11:21 | #34 | 
| Guest 

|  :) 

Bardzo fajny komiks przypadł mi do gustu ciekawe co będzie dalej moja ocena 5;]    | 
|   | 
|  09.02.2006, 20:38 | #35 | 
| Guest 

|  Odcinek 7 

Witam, skończyłem prace nad kolejnym odcinkiem, wstawiam więc na naszym forum Odcinek 7   Mam nadzieję, że wam sie spodoba.                                 Ostatnio edytowane przez Toxic : 10.02.2006 - 01:08 | 
|   | 
|  09.02.2006, 22:50 | #36 | ||||||||
| Zarejestrowany: 03.10.2004 Wiek: 39 Płeć: KobietaPostów: 1,636 Reputacja: 10 |   

Po pierwsze: Co Ty zrobiłeś z tym tekstem???   Czemu jest tyle przecinków?! Ja rozumiem, że Ci wytykałam ubytki, mówiłam, że brakuje przecinków, ale to nie znaczy, że masz je dawać teraz w nadmiarze, w miejscach niepotrzebnych. Starałeś się, ale tylko wszystko spaprałeś. Tutaj wytłuszczonym drukiem zaznaczyłam przecinki w przedstawieniu postaci, których nie powinno być: Cytat: 
 Cytat: 
 To samo tyczy się: Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  Mam nadzieję, że na darmo się nie napisałam. Z tego co wiem, masz gotowy kolejny odcinek. Jeśli ma tyle przecinków co ten, to proszę, wymaż je w Paincie. Bo to naprawdę śmiesznie wygląda.  A jeśli chodzi o treść? Musiałam przeczytać jeszcze raz, nie zwracając uwagi na interpunkcję i stwierdzam, ze odcinek był dość ciekawy, ale krótki, a motym psychiatryka, wariatów i plakatów na ścianie COŚ mi przypomina, choć to oczywiście nie to samo. Mam jednak nadzieję, że akcja przeniesie się z psychiatryka gdzie indziej.  Gdyby nie te pechowe przycinki, moja opinia byłaby z pewnością przychylniejsza.  Pozdrawiam i czekam na następny odcinek (bez tylu przecinków).   
				__________________ Ostatnio edytowane przez Isi : 09.02.2006 - 22:58 | ||||||||
|   |   | 
|  10.02.2006, 01:09 | #37 | 
| Guest 

|   

Girl_nr_6 dzięki za pokazanie mi tych błędów ;* Poprawiłem część błędów, mam nadzieję, że teraz jest lepiej  Nie wiem dlaczego tylko tych przecinków dałem | 
|   | 
|  10.02.2006, 22:42 | #38 | 
| Guest 

|   

Cześć. Po prostu uwielbiam ten komix :]  Iwonka jest spoko :] I fajny był ten motyw z "Aniołem Śmierci" Hihii:] Pozdrawiam!
		 | 
|   | 
|  11.02.2006, 16:53 | #39 | 
| Guest 

|   

wspaniały pomysł z fotostory , ciekawa fabuła i fajne fotki. Ale po tytule sądze że ktoś zginie..    | 
|   | 
|  20.02.2006, 13:00 | #40 | 
| Guest 

|  Odcinek 8 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
| 
 | 
 |